Κλείσιμο

Angelina Jolie: «Ανέβασε» φωτογραφία με τη μητέρα της που έχασε από καρκίνο – Στέλνω την αγάπη μου σε όλους όσοι παλεύουν για τη ζωή

Η ηθοποιός προέτρεψε όλες τις γυναίκες να κάνουν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού, με αφορμή και την 8η Μαΐου, ημέρα αφιερωμένη στον αγώνα κατά του καρκίνου των ωοθηκών

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, μοιράστηκε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την μητέρα της, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα 73α γενέθλιά της. 

Η Μαρσελίν Μπερτράντ έφυγε από τη ζωή το 2007 μετά από πολυετή κι επώδυνη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 56 ετών. «Έφυγε από τη ζωή πριν από 15 χρόνια, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Τον Ιούνιο, θα είμαι ένα μήνα μακριά από την ηλικία που διαγνώστηκε. Έχω κάνει προληπτικές επεμβάσεις για να προσπαθήσω να μειώσω τις πιθανότητες, αλλά συνεχίζω να κάνω εξετάσεις», έγραψε η βραβευμένη ηθοποιός. 

Αποκάλυψε ότι «η μαμά μου αγαπούσε τον Χέντριξ. Και πάντα υπέγραφε τα γράμματά της με το «Kiss the Sky». Αυτό πήρε νέο νόημα μετά τον θάνατό της. Στέλνω την αγάπη μου σε όσους έχασαν επίσης αγαπημένα πρόσωπα και δύναμη σε όσους παλεύουν αυτή τη στιγμή για τη ζωή τους και τη ζωή αυτών που αγαπούν».
   
Η ηθοποιός προέτρεψε όλες τις γυναίκες να κάνουν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού, με αφορμή και την 8η Μαΐου, ημέρα αφιερωμένη στον αγώνα κατά του καρκίνου των ωοθηκών, όπως αναφέρει το «People».
  
«Αφιερώστε λίγο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να κάνετε τις μαστογραφίες και τις εξετάσεις αίματος ή τους υπερήχους, ιδιαίτερα εάν έχετε ιστορικό καρκίνου στην οικογένεια», κατέληξε η Αντζελίνα Τζολί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ