Ο μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ παντρεύεται στα 92 του για πέμπτη φορά - Ποια είναι η τυχερή

Ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ, σε συνέντευξή του στην δική του εφημερίδα «New York Post, αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε την νέα του αγαπημένη, μία 66χρονη κυρία ονόματι Αν Άσλεϊ Σμιθ

Όταν είσαι ο Ρούπερ Μερντοχ έχει τα χρήματα για να κάνεις ότι θέλεις – ακόμα και να παντρευτείς για πέμπτη φορά στα 92 σου (πληρώνοντας φυσικά όλες τις, γενναίες διατροφές στις 4 πρώην συζύγους σου). 

Ο 92χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ, σε συνέντευξή του στην δική του εφημερίδα «New York Post, αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε την νέα του αγαπημένη, μία 66χρονη κυρία ονόματι Αν Άσλεϊ Σμιθ. 

Ο Μέρντοχ της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Πατρικίου στη Νέα Υόρκη, με ένα ανάλογου κύρους διαμαντένιο μονόπετρο που «διάλεξε προσωπικά ο ίδιος».  

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε 6 μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους και λιγότερο από ένα χρόνο μετά το διαζύγιο του Μέρντοχ με την τέταρτη σύζυγό του και πρώην σούπερ μόντελ, Τζέρι Χολ.

«Ήμουν πολύ νευρικός», εξομολογήθηκε ο μεγιστάνας των ΜΜΕ, ενώ αποκάλυψε ότι το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί φέτος, στα τέλη του καλοκαιριού. 

«Φοβόμουν να ερωτευτώ — αλλά ήξερα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου φορά. Είμαι ευτυχισμένος» δήλωσε ο 92χρονος. 

Ποια είναι η νύφη

Η 66χρονη Αν Άσλεϊ Σμιθ είναι πρώην ιερέας της αστυνομίας του στο Σαν Φρανσίσκο (προφανώς υπάρχει τέτοιο επάγγελμα στις ΗΠΑ, κάτι σαν πνευματικός) και χήρα του αείμνηστου σταρ της κάντρι μουσικής και παραγωγού, Τσέστερ Σμιθ. 

Όπως δήλωσε η ίδια, η ενασχόληση του συζύγου της με τα ΜΜΕ είχε ως αποτέλεσμα να «μιλάει την ίδια γλώσσα» με τον νέο της σύντροφο, και χαρακτήρισε τη γνωριμία τους «δώρο από το θεό και για τους δύο».

Πηγή: skai.gr