Ο Ozzy Osbourne δεν επιστρέφει στις συναυλίες: Το σώμα μου δεν είναι ακόμη έτοιμο

Ο 74χρονος τραγουδιστής δεν θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ «Power Trip» στην Καλιφόρνια 

Ο Ozzy Osbourne δεν θα εμφανιστεί τελικά στο φεστιβάλ «Power Trip» στην Καλιφόρνια, λέγοντας ότι «το σώμα μου μου λέει ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος». Ο 74χρονος τραγουδιστής των Black Sabbath επρόκειτο να εμφανιστεί στο φεστιβάλ Power Trip στην Καλιφόρνια τον Οκτώβριο, μαζί με τους Metallica, Guns N' Roses, AC/DC, Tool και Iron Maiden. Ωστόσο, τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, ο Osbourne με δήλωσή του ανέφερε ότι πήρε την «οδυνηρή» απόφαση να κάνει πίσω. 

«Το αρχικό μου σχέδιο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή το καλοκαίρι του 2024 και όταν ήρθε η πρόταση να κάνω αυτό το σόου, προχώρησα με αισιοδοξία. Δυστυχώς, το σώμα μου μου λέει ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμος και είμαι πολύ περήφανος για να αφήσω την πρώτη συναυλία που κάνω μετά από σχεδόν πέντε χρόνια να είναι μισή», είπε ο ίδιος. 

«Πάνω απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου, το συγκρότημά μου και την ομάδα μου για την άνευ όρων πίστη και τη συνεχή υποστήριξή τους. Σας αγαπώ όλους και θα σας δω σύντομα. Ο Θεός να σας ευλογεί», πρόσθεσε ο Ozzy Osbourne. 

Η τελευταία ολοκληρωμένη συναυλία του Osbourne ήταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018, αλλά εμφανίστηκε για λίγο κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων στο Μπέρμιγχαμ, όπου μεγάλωσε, πέρυσι.

Η περιοδεία του Osbourne, με την ονομασία «No More Tours II», ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2017, αλλά αναβλήθηκε αρκετές φορές, τόσο λόγω των προβλημάτων υγείας του όσο και λόγω του Covid. Τον Φεβρουάριο, όμως, ο Osbourne δήλωσε ότι σύντομα θα αποσυρθεί από τις περιοδείες. 

Εκτός από τη νόσο Πάρκινσον, ο Όσμπορν υπέστη βλάβη στη σπονδυλική του στήλη σε ατύχημα που είχε πριν από τέσσερα χρόνια. «Ο ένας και μοναδικός μου σκοπός κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου ήταν να επιστρέψω στη σκηνή», δήλωσε ο ίδιος. «Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτη φυσιοθεραπεία και πιο πρόσφατα την πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου εξακολουθεί να είναι σωματικά αδύναμο». 
 

Πηγή: skai.gr