Κλείσιμο

Ο Ίλον Μασκ για τις φωτογραφίες του στη Μύκονο - «Μάλλον θα πρέπει να βγάζω την μπλούζα μου πιο συχνά», λέει

Όταν ο Μασκ κατέθεσε αίτηση για τον τερματισμό της συμφωνίας, ισχυρίστηκε ότι το Twitter δεν παρείχε αρκετές πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών και των bots στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Ίλον Μασκ έχει πάντα χρόνο για αστεία, γράφει το «People». Την προηγούμενη εβδομάδα, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου απόλαυσε ένα ταξίδι με φίλους του στη Μύκονο. 

Κατά τη διάρκεια της απόδρασης, ο 51χρονος διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX φωτογραφήθηκε χωρίς μπλούζα, ενώ περνούσε χρόνο σε ένα πολυτελές γιοτ. Εικόνες που ενέπνευσαν, όπως φαίνεται, τους ακολούθους του. 

«Ίσως θα έπρεπε να βγάζω πιο συχνά την μπλούζα μου... Απελευθερώστε τη θηλή!!!», απάντησε ο Μασκ, ενημερώνοντας ότι έχει ήδη επιστρέψει στη δουλειά του. 

Ο Ίλον Μασκ απάντησε, επίσης, σε ένα meme που είχε μια φωτογραφία του χωρίς πουκάμισο με την εικόνα ενός σκύλου που στέκεται όρθιος στα πίσω πόδια του.  «Οι γάμπες μου είναι μεγαλύτερες tho», αστειεύτηκε ο ίδιος. 

Η ευρωπαϊκή απόδραση του επιχειρηματία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την κατάθεση αίτησης για την καταγγελία της συμφωνίας ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά του Twitter, για την οποία η εταιρεία τον μηνύει.

Όταν ο Μασκ κατέθεσε αίτηση για τον τερματισμό της συμφωνίας, ισχυρίστηκε ότι το Twitter δεν παρείχε αρκετές πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών και των bots στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Μερικές φορές το Twitter αγνοούσε τα αιτήματα του κ. Μασκ, μερικές φορές τα απέρριπτε για λόγους που φαίνονταν αδικαιολόγητοι και μερικές φορές ισχυριζόταν ότι συμμορφωνόταν, ενώ έδινε στον κ. Μασκ ελλιπείς ή άχρηστες πληροφορίες», αναφέρεται στην κατάθεση της 8ης Ιουλίου που περιήλθε στην κατοχή του «People». 

Απαντώντας στην είδηση της αγωγής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ίλον έγραψε στο Twitter ένα meme, με τον εαυτό του να γελάει σε μια σειρά τεσσάρων φωτογραφιών.

«Είπαν ότι δεν μπορούσα να αγοράσω το Twitter. Μετά δεν αποκάλυπταν πληροφορίες bot. Τώρα θέλουν να με αναγκάσουν να αγοράσω το Twitter στο δικαστήριο. Τώρα πρέπει να αποκαλύψουν πληροφορίες bot στο δικαστήριο», έγραφε το meme. 
 

Πηγή: skai.gr