Ο εύθραυστος Ozzy Osbourne – Πηγαίνει για ψώνια με μπαστούνι – Δεν μπορεί να περπατήσει καλά

Ο 73χρονος ροκ σταρ διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 2019, η οποία προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και βραδύτητα στην κίνηση και προς το παρόν είναι ανίατη

Ο Όζι Όσμπορν φαινόταν αδύναμος καθώς φωτογραφήθηκε να κάνει τα ψώνια του στο Λος Άντζελες. Ο 74χρονος τραγουδιστής δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς μπαστούνι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. 

Ο Όζι βρέθηκε στο συγκεκριμένο κατάστημα, προκειμένου να κάνει τα απαραίτητα ψώνια μετά την έξοδο της συζύγου του Sharon από το νοσοκομείο. 

Η Sharon μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο μετά τα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχε και ο γιος της Τζακ, την περασμένη εβδομάδα. 

Ο Όζι παραδέχτηκε πρόσφατα ότι δεν μπορεί να περπατήσει καλά, αφού είχε ένα ατύχημα το 2019, που επιδείνωσε έναν τραυματισμό στον αυχένα του. Η Sharon, εν τω μεταξύ, έγραψε στο Instagram ότι επέστρεψε στο σπίτι και τα πάει περίφημα. 

Ο 73χρονος ροκ σταρ διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 2019, η οποία προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και βραδύτητα στην κίνηση και προς το παρόν είναι ανίατη.


 

Πηγή: skai.gr