Κλείσιμο

Ο «γενναίος» Όζι Όσμπορν: Ο τραγουδιστής περπατάει με δυσκολία μετά τη διάγνωσή του με Πάρκινσον – Δείτε video

Ο Όσμπορν απαθανατίστηκε από φωτογράφους να προσπαθεί να περπατήσει σε δρόμο του Λος Άντζελες, ενώ ο βοηθός του τον κρατούσε από έναν πορτοκαλί ιμάντα γύρω από τη μέση του

Ο «γενναίος» Όζι Όσμπορν εθεάθη σε μια βόλτα στο Λος Άντζελες μαζί με τον βοηθό του, λίγες ημέρες αφότου η σύζυγός του, Σάρον, δήλωσε ότι «σπαράζει η καρδιά της» για εκείνον. 

Ο 73χρονος ροκ σταρ διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 2019, η οποία προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και βραδύτητα στην κίνηση και προς το παρόν είναι ανίατη.

Ο Όσμπορν απαθανατίστηκε από φωτογράφους να προσπαθεί να περπατήσει σε δρόμο του Λος Άντζελες, ενώ ο βοηθός του τον κρατούσε από έναν πορτοκαλί ιμάντα γύρω από τη μέση του. Παρά το γεγονός ότι φαινόταν αδύναμος, ο γνωστός τραγουδιστής γελούσε και περπατούσε πάνω-κάτω στον δρόμο. 

Νωρίτερα, αυτή την εβδομάδα, ο Όζι ανέβηκε στη σκηνή για την πρώτη του εμφάνιση στις ΗΠΑ, μετά από τέσσερα χρόνια, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ των Los Angeles Rams και των Buffalo Bills, ενώ η σύζυγός του τον παρακολουθούσε.

Ερμήνευσε το κλασικό του κομμάτι «Crazy Train» μαζί με τον Zakk Wylde. Τον πλαισίωναν, επίσης, μουσικοί όπως ο ντράμερ Tommy Clufetos, ο μπασίστας Chris Chaney και ο κιθαρίστας Andrew Watt. 

Και τον περασμένο μήνα, ο Όζι εμφανίστηκε στη σκηνή του Ηνωμένου Βασιλείου για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε τον Ιούνιο. 

Πριν από την εγχείρησή του, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε δημόσια, κρατώντας ένα μπαστούνι, που τον βοηθούσε στο περπάτημα. 

Πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Λος Άντζελες τον Ιούνιο, αφού υποβλήθηκε σε αυτό που η Σάρον αποκάλεσε «μια μεγάλη επέμβαση, που θα καθόριζε το υπόλοιπο της ζωής του».

Μιλώντας για τον Όσμπορν, η σύζυγός του δήλωσε σε ντοκιμαντέρ του ITV αυτή την εβδομάδα: «Απλά, σκέφτομαι τον σύζυγό μου και όπως εσείς, που ήταν πολύ ενεργητικός, του άρεσε να βγαίνει για βόλτες, έκανε ένα δίωρο σόου στη σκηνή κάθε βράδυ, τρέχοντας σαν τρελός. Ξαφνικά, η ζωή σου σταματάει ή τουλάχιστον η ζωή όπως την ήξερες.

Όταν κοιτάζω τον σύζυγό μου, η καρδιά μου ραγίζει γι' αυτόν, λυπάμαι για τον εαυτό μου που τον βλέπω έτσι, αλλά αυτό που περνάει εκείνος είναι χειρότερο. Όταν τον κοιτάζω και δεν το ξέρει, είμαι σαν να κλαίω», πρόσθεσε η ίδια. 

Πηγή: skai.gr