Alicia Silverstone: Τα «πέταξε» όλα έξω για την καμπάνια της PETA – Δείτε φωτογραφίες

Η Σιλβερστόουν είναι χορτοφάγος από το 1999, όταν ήταν 21 ετών, και συνεχίζει να εκθειάζει τον τρόπο ζωής χωρίς κρέας

Από τότε που έγινε διάσημη πριν από δύο και πλέον δεκαετίες, η Αλίσια Σιλβερστόουν υπερασπίζεται σθεναρά τα δικαιώματα των ζώων και είναι μία από τις πιο γνωστές χορτοφάγους του Χόλιγουντ. 

Γι' αυτό και δεν δίστασε όταν της ζητήθηκε να κάνει μια νέα καμπάνια για την PETA, στην οποία έπρεπε να είναι γυμνή, να το δεχτεί και να φορέσει μόνο ένα ζευγάρι μπότες. 

«Αν πρέπει να γδυθώ για να σας κάνω να νοιαστείτε για τα ζώα, ελπίζω να το πετύχω», δήλωσε η 46χρονη πρωταγωνίστρια του «Clueless» σε βίντεο της καμπάνιας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA (@peta)

«Ποτέ, μα ποτέ, δεν γδύνομαι στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, σε οτιδήποτε, ποτέ, όχι, αλλά το έκανα για την PETA, γιατί τόσο πολύ νοιάζομαι», εξήγησε. 

«Προτιμώ να γδύνομαι παρά να φοράω ζώα. Υπάρχει αυτή η ιδέα ότι το δέρμα είναι κατά κάποιο τρόπο καλύτερο για τη Γη, αλλά δεν συνειδητοποιούν ότι η ποσότητα των πόρων - νερό, τροφή, πετρέλαιο για τη μεταφορά - η ποσότητα της ενέργειας που χρειάζεται για την κατασκευή του δέρματος είναι κάτι που η Γη δεν μπορεί να αντέξει. Δεν είναι βιώσιμο». 

Στην πραγματικότητα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός γδύνεται για κάποιο σκοπό που υποστηρίζει. Πριν από τρία χρόνια το έκανε, επίσης, για την PETA, για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ξεφορτωθούν το μαλλί, με μια εντυπωσιακή διαφήμιση στην Times Square.

Η Σιλβερστόουν είναι χορτοφάγος από το 1999, όταν ήταν 21 ετών, και συνεχίζει να εκθειάζει τον τρόπο ζωής χωρίς κρέας. Η ηθοποιός είχε έρθει για διακοπές και στην Ελλάδα και μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Πηγή: skai.gr