Natalie Portman: Εμφανίστηκε με τον σύζυγό της να φιλιέται μετά τις φήμες ότι την απάτησε με 25χρονη

Ο δεσμός του συζύγου της, που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το γαλλικό πρακτορείο Voici, φέρεται να ήταν με μια 25χρονη γυναίκα

Ο σύζυγος της Natalie Portman, Benjamin Millepied, φέρεται να έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να σώσει το γάμο του, αφού η Natalie Portman φέρεται να έμαθε ότι είχε σχέση με μια νεότερη γυναίκα.

Η 41χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο 45χρονος χορευτής και χορογράφος φωτογραφήθηκαν λίγες ημέρες πριν από την αποκάλυψη της είδησης.

Το ζευγάρι έδειχνε σαν να μην συμβαίνει τίποτα στη σχέση του, καθώς συνομιλούσε με φίλους και τον σκηνοθέτη της Πόρτμαν για το «May December», Τοντ Χέινς, ενώ βρισκόταν στο Παρίσι στις 29 Μαΐου, μετά την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Καννών.

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της εθεάθησαν μάλιστα να μοιράζονται και ένα ρομαντικό φιλί. Δείπνησαν με φίλους τους στο εστιατόριο Georges και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Portman να συνομιλεί με τον Τοντ Χέινς, έναν καταξιωμένο σκηνοθέτη, σε εξωτερικό χώρο. 

Ο δεσμός του συζύγου της, που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το γαλλικό πρακτορείο Voici, φέρεται να ήταν με μια 25χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το «Page Six». Ωστόσο, το «People» ανέφερε ότι πηγή τους υποστήριξε ότι ήταν μια «σύντομη σχέση, που τώρα έχει τελειώσει». 

Πηγή: skai.gr