Logan Brown: Εξώφυλλο στο Glamour o 27χρονος τρανς έγκυος άνδρας - «Είμαι περήφανος»

Ο Λόγκαν Μπράουν εξομολογήθηκε ότι με τον non-binary σύντροφό του, Bailey, γνωρίστηκαν πριν από σχεδόν δύο χρόνια, όταν εκείνος είδε online κάποια βίντεό του

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη του, ο Λόγκαν Μπράουν, transgender άντρας, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Pride τεύχους του περιοδικού «Glamour» στη Βρετανία. Μέσα από τη συνέντευξή του, ο ίδιος περιέγραψε τα συναισθήματα που ένιωθε μεγαλώνοντας και θεωρώντας τον εαυτό του «λεσβία», πώς κατάλαβε ότι τελικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι, αλλά και πώς γνώρισε τον non-binary σύντροφό του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GLAMOUR (@glamouruk)

«Από μικρός πάντα είχα αυτά τα περίεργα συναισθήματα, τα οποία αντιλήφθηκα καλύτερα όταν μεγάλωσα. Κάποιες φορές έδενα το στήθος μου, έβαζα συγκεκριμένα ρούχα που πίστευα ότι φορούσαν τα αγόρια και μετά τα έβγαζα αμέσως από ντροπή.

Στα 13 μου έκανα coming out σαν λεσβία, θεωρώντας ότι αυτό είχε να κάνει περισσότερο με το πώς ντυνόμουν. Επειδή ντυνόμουν σαν "αγοροκόριτσο", ο κόσμος με ρώταγε: "Γιατί το φοράς αυτό; Είσαι λεσβία;" Και δεν ήξερα. Το θέμα είναι ότι το φύλο και η σεξουαλικότητα είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και οι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν καν», δήλωσε ο Λόγκαν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GLAMOUR (@glamouruk)

Ο Λόγκαν Μπράουν εξομολογήθηκε ότι με τον non-binary σύντροφό του, Bailey, γνωρίστηκαν πριν από σχεδόν δύο χρόνια, όταν εκείνος είδε online κάποια βίντεό του. Από την πρώτη στιγμή ένιωσε ότι ταυτίζεται μαζί του και έτσι του μίλησε, βγήκαν ραντεβού και από τότε είναι μαζί.  

«Ένα πρωί είχα αυτό το πραγματικά περίεργο συναίσθημα, έκανα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό. Ήταν σαν να σταμάτησε ολόκληρος ο κόσμος μου», δήλωσε ο Λόγκαν, χωρίς να κρύψει ότι και με τον σύντροφό του στην αρχή είχαν ανάμεικτα συναισθήματα για αυτό που τους συνέβαινε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GLAMOUR (@glamouruk)

Και πρόσθεσε: «Είμαι περήφανος που είμαι τρανς άτομο. Πολλά τρανς άτομα δεν θα το πουν αυτό, μερικοί δε άνθρωποι μισούν το συναίσθημα ότι έχουν γεννηθεί σε λάθος σώμα και συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Είναι απολύτως φρικτό. Ωστόσο, τα πράγματα που έχω περάσει για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα με κάνουν να εκτιμώ ακόμα περισσότερο τη ζωή. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν πριν. Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου». 

Λίγες ημέρες μετά τον ερχομό της κόρης του, Nova, στον κόσμο, το «Glamour» επικοινώνησε εκ νέου με τον Λόγκαν, ο οποίος ανέφερε: «Νιώθω σαν να έχω μόλις βγει από ένα όνειρο που είχα τις προηγούμενες μέρες… Απλώς την κοιτάζω και σκέφτομαι, "Ουάου, είσαι πραγματικά πολύτιμη''. Νόμιζα ότι ήμουν τόσο οργανωτικό άτομο, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να με προετοιμάσει πλήρως για όλα αυτά. Κάποια από αυτά, περίμενα να είναι δύσκολα, αλλά τι τεράστιο επίτευγμα. Με το Bailey είμαστε πραγματικά, πολύ τυχεροί. Η Nova μας δίνει τώρα έναν λόγο να κάνουμε πράγματα. Είναι αγχωτικό, αλλά επίσης, η ανάγκη να μπορούμε να φροντίζουμε κάποιον είναι εκπληκτική. Είναι ευθύνη», κατέληξε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GLAMOUR (@glamouruk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British GLAMOUR (@glamouruk)

Πηγή: skai.gr