Κλείσιμο

Η Κλόε Καρντάσιαν δείχνει πώς είναι το μάγουλό της μετά την αφαίρεση μελανώματος - Φωτογραφίες

«Έπρεπε να αφαιρέσουμε έναν όγκο από το μάγουλό μου, έμεινα με μια ουλή, σίγουρα δεν παραπονιέμαι, γιατί προτιμώ να έχω μια ουλή παρά μελάνωμα», έγραψε στα social media

Η Κλόε Καρντάσιαν μέσω των social media αναφέρθηκε στην περιπέτειά της με τον καρκίνο του δέρματος. Η δημοφιλής τηλεπερσόνα, με μία σειρά από stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δήλωσε πως ένιωσε όταν αφαίρεσε ένα μελάνωμα από το μάγουλό της, το περασμένο έτος.

«Για όσους δεν γνωρίζουν, τρόμαξα πολύ με τον καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό μου» έγραψε η επιχειρηματίας δημοσιεύοντας φωτογραφίες από όλες τις φάσεις της διαδικασίας.

Πριν και μετά την αφαίρεση του όγκου

«Έπρεπε να αφαιρέσουμε έναν όγκο από το μάγουλό μου, έμεινα με μια ουλή», έγραψε. «Σίγουρα δεν παραπονιέμαι, γιατί προτιμώ να έχω μια ουλή παρά μελάνωμα».

Η Κλόε Καρντάσιαν δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν το μάγουλό της πριν και μετά την επέμβαση, συμπεριλαμβανομένων κοντινών πλάνων από τα ράμματα μετά την εγχείρηση. Σε άλλες φωτογραφίες, έδειξε το μεγάλο βαθούλωμα στο πρόσωπό της από την αφαίρεση, το οποίο, όπως αποκάλυψε, γεμίζει τώρα με ενέσεις.

Κλόε

«Περίμενα πάνω από εννέα μήνες για να το γεμίσω», έγραψε. «Η υπομονή είναι το παν και φυσικά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ιατρικά όλα είναι ασφαλή», ενώ πρόσθεσε πως πλέον πάντα θα πρέπει να γεμίζει το μάγουλό της. «Φαίνομαι τρελή σε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά είμαι απλά χαρούμενη που το πρόσωπό μου σιγά σιγά επανέρχεται» έγραψε, μαζί με selfies που δείχνουν τα αποτελέσματα.

Κλόε

Κλόε

Το «ευχαριστώ» στον γιατρό της

Η επιχειρηματίας στη συνέχεια ευχαρίστησε τον χειρουργό Γκαρθ Φίσερ από το Μπέβερλι Χιλς για την προσεκτική αφαίρεση του όγκου, που νόμιζε ότι ήταν ένα «σπυράκι για σχεδόν ένα χρόνο». «Όχι μόνο αφαίρεσε τον όγκο και σιγουρεύτηκε ότι είμαι απολύτως απαλλαγμένη από τον καρκίνο, αλλά έκανε τόσο εκπληκτική δουλειά στο να κάνει την ουλή μου όσο το δυνατόν μικρότερη και πιο όμορφη», έγραψε η Κλόε Καρντάσιαν.

Τι ζήτησε από τους θαυμαστές της

Τέλος, η Κλόε Καρντάσιαν προέτρεψε τους followers της να ελέγχονται για καρκίνο του δέρματος όσο πιο συχνά μπορούν.

Πηγή: skai.gr