Κι όμως, ο πρίγκιπας Κάρολος έβγαινε με την αδερφή της Νταϊάνα

Τι και αν πέρασαν περίπου 24 χρόνια από την ημέρα που η πριγκίπισσα Nταϊάνα άφησε την τελευταία της πνοή; Μέχρι και σήμερα η ίδια εξακολουθεί να απασχολεί τον Τύπο και πολύ συχνά έρχονται στην επιφάνεια άγνωστες λεπτομέρειες για την ζωή της. Μεταξύ αυτών και το ότι λίγο πριν ξεκινήσει το ειδύλλιο μεταξύ εκείνης και του πρίγκιπα Καρόλου, υπήρξε μια περιπέτεια με τον μετέπειτα σύζυγό της και την μεγαλύτερη αδερφή της, Sarah - γεγονός το οποίο αναφέρεται και στην σειρά Crown.

Αν και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την σχέση που είχε ο Κάρολος και η Sarah λέγεται πως οι δύο τους έχουν πάει μαζί σε resort στην Ελβετία. Αναφερόμενη στον Κάρολο, η αδερφή της Νταϊάνα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, σύμφωνα με την Andy McSmith, βιογράφο της βασιλικής οικογένειας και συγγραφέα: «Ο Κάρολος με κάνει να γελαώ. Απολαμβάνω να είμαι μαζί του. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τον παντρευτώ. Δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του και δεν θα παντρευτώ έναν άνθρωπο που δεν αγαπάω».

Για την ιστορία να πούμε πως η Sarah παντρεύτηκε το 1980 τον Neil Edmund McCorquodale, απέκτησαν τρία παιδιά και είναι ακόμη μαζί.

 

Πηγή: Must