Jennifer Lopez-Ben Affleck: Πάλι τσακώθηκαν – Τα πρώτα «σύννεφα» στον γάμο τους (video)

Στο Twitter τα σχόλια πήραν φωτιά, με αρκετούς να σημειώνουν ότι ο Άφλεκ φαίνεται «δυστυχισμένος ή αγχωμένος»  

Τους ματιάσαμε... Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ «φιγουράρουν» και πάλι στα εξώφυλλα των σκανδαλοθηρικών περιοδικών, όχι για τον παθιασμένο έρωτά τους, ως συνήθως, αλλά για τους καυγάδες τους. 

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο λιγότερο από ένα χρόνο, οδηγούσε στο Μπέβερλι Χιλς, όταν σταμάτησε σε κόκκινο φανάρι και όπως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες, είχε ένα αρκετά έντονο διάλογο.

Μάλιστα, τις φωτογραφίες τράβηξε ένας Ευρωπαίος τουρίστας και οι οποίες δείχνουν τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη εμφανώς απογοητευμένο. Είναι προφανές, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι οι δύο τους διαφωνούσαν για κάτι, με τον Μπεν να κουνάει τα χέρια του πάνω-κάτω.

Το ζευγάρι φαινόταν τόσο απορροφημένο από τη συζήτηση και δεν είχε αντιληφθεί ότι κάποιος τους βιντεοσκοπούσε και τραβούσε και φωτογραφίες. Ωστόσο, η Τζένιφερ Λόπεζ φαινόταν πιο συγκρατημένη. 

Ο τουρίστας, έγινε μάρτυρας του συμβάντος, αφού σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητό τους και μιλώντας στη «Daily Mail» ανέφερε ότι από τη γλώσσα του σώματος φαινόταν ότι ο Άφλεκ «ήταν απογοητευμένος ή εκνευρισμένος», ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ φαινόταν «υποτακτική».

«Η JLo φαινόταν λίγο λυπημένη. Οι δυο τους ήταν τόσο απορροφημένοι στη συζήτηση, που δεν κοίταξαν ούτε μια φορά στο πλάι. Κοίταζαν μόνο ο ένας τον άλλον και το φανάρι», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Στο Twitter τα σχόλια πήραν φωτιά, με αρκετούς να σημειώνουν ότι ο Άφλεκ φαίνεται «δυστυχισμένος ή αγχωμένος».
 

Πηγή: skai.gr