Jennifer Lopez: Η μαμά της ήταν σίγουρη ότι θα σμίξει ξανά με τον Ben Affleck – Προσευχόταν 20 χρόνια για τον γαμπρό…

Μπορεί η αγάπη να μην κοστίζει τίποτα, αλλά η μητέρα της τραγουδίστριας λέει ότι «προσευχόταν» για να τα ξαναβρεί το ζευγάρι

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι γραφτό να είναι μαζί. Αυτό το πιστεύει μέχρι και η μαμά της τραγουδίστριας. Η Guadalupe Rodríguez λέει ότι ήξερε ότι η κόρη της και ο ηθοποιός θα τα ξαναβρούν. «Ήξερα ότι θα τα ξαναβρούν, γιατί προσευχόμουν για 20 χρόνια», ανέφερε η ίδια. 

Το επερχόμενο άλμπουμ της «This Is Me ... Now» αποτυπώνει τη χρονική στιγμή που το ζευγάρι ερωτεύτηκε για πρώτη φορά, σύμφωνα με τη διάσημη τραγουδίστρια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Όταν η Λόπεζ ρωτήθηκε για το πώς ο έρωτάς της με τον Άφλεκ μπορεί να είναι διαφορετικός σήμερα, απάντησε: «Έκανα ένα απίστευτο ταξίδι στη ζωή μου τα τελευταία 20 χρόνια και νομίζω ότι έχω μεγαλώσει πολύ. Το άλμπουμ δημιουργήθηκε για να αποτυπώσει αυτές τις στιγμές στον χρόνο». 

Ερωτηθείσα αν ο έρωτας είναι καλύτερος «τη δεύτερη φορά», η Τζένιφερ Λόπεζ είπε: «Νομίζω ότι όταν έχεις εμπειρία ζωής πίσω σου, συνειδητοποιείς τι είναι πραγματικά σημαντικό. Αγαπώ αυτό που κάνω. Πάντα το έλεγα αυτό, αλλά από τότε που έκανα παιδιά, αυτό άλλαξε για μένα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Και πρόσθεσε: «Τώρα, έχοντας μια οικογένεια με αυτόν τον τρόπο και όντας παντρεμένη, τα πάντα μπαίνουν σε μια νέα βάση. Συνειδητοποίησα τι θέλω να κάνω με τη ζωή μου». 

Η τραγουδίστρια ανέφερε, επίσης, ότι ο Μπεν Άφλεκ ήταν και είναι ένας υπέροχος πατέρας για τα παιδιά της. Πέρυσι, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερη τελετή σε έναν παραμυθένιο γάμο στη Τζόρτζια, με καλεσμένους τους διάσημους φίλους τους και, φυσικά, τις οικογένειές τους. Ο δεύτερος γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2022 στην έπαυλη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Άφλεκ και κόστισε, περίπου, 8,9 εκατ. δολάρια. Το ερωτευμένο ζευγάρι, με το παρατσούκλι «Bennifer» από τους θαυμαστές του, επιβεβαίωσε ότι ήταν ξανά μαζί το 2021.  
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή: skai.gr