Rihanna-A$AP Rocky: Γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους RZA – Δείτε φωτογραφίες

Τον Φεβρουάριο του 2023, η popstar του «Umbrella» αποκάλυψε ότι εκείνη και ο ράπερ περιμένουν το δεύτερο μωρό τους

Η Rihanna και ο A$AP Rocky είναι ευτυχισμένοι γονείς και δεν το κρύβουν. Μάλιστα, το ζευγάρι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου τους και «ανέβασε» και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες από τα γενέθλια του αξιολάτρευτου RZA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)

Να θυμίσουμε ότι μέσα στην εβδομάδα, το ζευγάρι αποκάλυψε και το όνομα του γιου τους. Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η Rihanna και ο A$AP Rocky αποφάσισαν να δώσουν στο παιδί το όνομα RZA Athelston Mayers, με τους θαυμαστές τους να μην ενθουσιάζονται… Ο μικρούλης πιστεύεται ότι πήρε το όνομά του προς τιμήν του παραγωγού και ράπερ RZA -ηγέτη της Wu-Tang Clan-, της αμερικανικής hip hop κολεκτίβας που δημιουργήθηκε στο Staten Island το 1992.

Τον Φεβρουάριο του 2023, η popstar του «Umbrella» αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Super Bowl, ότι εκείνη και ο ράπερ περιμένουν το δεύτερο μωρό τους. Τον ίδιο μήνα, ο μπαμπάς της Rihanna, Ronald Fenty, δήλωσε στο «Page Six» ότι οι μουσικοί είχαν σκεφτεί μερικά ονόματα για τον μικρό.

O A$AP Rocky με τον γιο του

O A$AP Rocky με τον γιο του

Πηγή: skai.gr