Jennifer Lopez: «Ρίχνει» το γάντι στη Gwyneth Paltrow που αποκάλυψε τις ικανότητες του Ben Affleck στο κρεβάτι

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ένωσαν τις οικογένειές τους μετά τον γάμο τους πέρυσι

Ποιος είδε την Τζένιφερ Λόπεζ και δεν τη φοβήθηκε… Η διάσημη τραγουδίστρια «έσπασε» τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά τις «πικάντικες» αποκαλύψεις της Γκουίνεθ Πάλτροου για τις σεξουαλικές ικανότητες του συζύγου της, Μπεν Άφλεκ

Εμφανιζόμενη στο «The View», η JLO μίλησε με ειλικρίνεια για τον σύζυγό της και εξήρε τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά τους. 

Μιλώντας για τον Μπεν Άφλεκ ανέφερε: «Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Συγκινούμαι που το λέω. Μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Ειλικρινά, είναι ο καλύτερος μπαμπάς που έχω δει ποτέ. Συμμετέχει τόσο πολύ, που μερικές φορές μου μαθαίνει πώς να αλληλεπιδρώ με τα παιδιά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η αναφορά στον σύζυγό της και το αφιέρωμα που έγινε γι’ αυτόν στην εκπομπή έρχεται λίγες ημέρες αφότου η Γκουίνεθ Πάλτροου εξέπληξε τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας ποιος από τους πρώην της ήταν καλύτερος στο κρεβάτι μεταξύ Μπεν Άφλεκ και Μπραντ Πιτ. Η Πάλτρου αποκάλυψε ότι ο Μπεν Άφλεκ είχε καλύτερη τεχνική στο κρεβάτι, αλλά ο Πιτ τον ξεπερνά ως καλύτερος ηθοποιός και ότι είχαν καλύτερη «χημεία» στο σεξ. 

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έβγαινε με τον Μπραντ από το 1994, αλλά διέκοψαν τον αρραβώνα τους το 1997, επειδή στα 24 της χρόνια ένιωθε ότι ήταν πολύ νέα για γάμο. Συνέχισε να έχει μια τριετή σχέση με τον Μπεν, ο οποίος παντρεύτηκε την Τζένιφερ πέρυσι.

Στον απόηχο των σχολίων της Γκουίνεθ Πάλτροου, η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε να εστιάσει στο πόσο καλός πατέρας είναι ο Μπεν Άφλεκ αντί να αναφερθεί στις… σεξουαλικές του ικανότητες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ένωσαν τις οικογένειές τους μετά τον γάμο τους πέρυσι. Εκείνη έχει τα 15χρονα δίδυμα Emme και Max με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony, ενώ ο Μπεν Άφλεκ έχει τη Violet, τη Seraphina και τον Samuel από το γάμο του με την Jennifer Garner. 

Χαρακτηρίζοντάς τον «στοργικό μπαμπά που νοιάζεται», η Λόπεζ είπε, μεταξύ άλλων: «Είναι τόσο συντονισμένος, τόσο λαμπρός τύπος… Είναι μορφωμένος σε τόσα πολλά πράγματα και μπορείς να καταλάβεις ότι όταν έκανε τα παιδιά του, διάβασε κάθε σχετικό βιβλίο και τα εφαρμόζει... Είναι παρών και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις», πρόσθεσε. 

Πηγή: skai.gr