Ιωάννα Μαλέσκου: Τα χρόνια στην Κρήτη, το περιβόητο τσιφτετέλι και η κόντρα με την Καινούργιου (vid)

Για όλους και για όλα μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ήταν καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ.

Από το ξεκίνημα της ως δασκάλα, τα καλλιστεία και την απόφαση της να εγκαταλείψει την Κρήτη για να κυνηγήσει το όνειρο της στους τηλεοπτικούς δέκτες όλης της Ελλάδας, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης, τις τηλεοπτικές κόντρες αλλά και τα όσα λέγονται για την προσωπική της ζωή.

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, είπε πώς ήταν μεταβατική για εκείνη αφού άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή της.

Σύμφωνα με την ίδια, παρεξηγήθηξε ο αυθορμητισμός της καθώς όπως είπε πολλοί θεωρούν ότι θέλει να προκαλέσει. 

«Εκεί που πρέπει να είναι σοβαρή, είμαι σοβαρή. Εκεί που νιώθω ότι έχω το περιθώριο να είμαι χαλαρή, ανοίγομαι. Αυτό μπερδεύει. Έχει μπερδέψει κοντινούς μου ανθρώπους ακόμη και συνεργάτες μου για το ποια είμαι», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Αναφέρθηκε και στο περιβόητο τσιφτετέλι,λέγοντας : «Ήταν εγώ 100%. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι εγώ. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση διάσταση. Αυθόρμητα σκέφτηκα για ένα θέμα πολύ όμορφο να το δοκιμάσω και εγώ, δεν είχα ξαναχορέψει οριεντάλ. Μετά που όλο αυτό διογκώθηκε από κάποιους ανθρώπους πικράθηκα».  

Όπως είπε της αρέσει ο συναγωνισμός και όχι ο ανταγωνισμός, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την τηλεοπτικά αέρα, επισημαίνοντας ότι «ήταν αυθόρμητη αυτή η κίνηση μου και μάλιστα ήταν αυτό που προκύπτει εξαπίνης γιατί πραγματικά δεν είχα δει»

«Πραγματικά δεν το είχα δει αλλά όταν ακούω και ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι όχι τόσο κομψό πρέπει να το δω. Κάτι μπορεί να μεταφερθεί λίγο διαφορετικά. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει επίθεση σε μια εκπομπή που είναι ακριβώς απέναντι. Δε μετανιώνω για τίποτα γιατί δεν είπα κάτι που δεν ίσχυε. Δεν μετανιώνω. Δεν έχουμε μιλήσει με την Κατερίνα. Ακολουθιόμαστε στο ινσταγκραμ αλλά δεν έχουμε γνωριστεί όπως με τους περισσότερους. Δεν επικοινωνήσαμε. Δεν θεώρησα ότι υπάρχει λόγος να επικοινωνήσω προσωπικά αλλά το θέμα έληξε και όλα καλά», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης είπε: «Τα νούμερα με επηρεάζουν όπως επηρεάζουν όλους τους ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση… Πιο πολύ με ενδιαφέρει το περιεχόμενο να έχει στιβαρότητα και μεστότητα…. Εδώ στην Αθήνα έμαθα πως πρέπει να δοκιμάζεις συνεχώς και αν τραβάει κάτι να το συνεχίζεις».

Μίλησε ακόμα και για τη σχέση της με το Νίκο Μουτσινά: «Η εκπομπή του Νίκου σε μια συγκεκριμένη ζώνη ασχολείται με ότι τηλεοπτικό υπάρχει. Μέσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προβληθεί είμαι και εγώ. Ενοχλούμαι όταν κάτι γίνεται με τη διάθεση να σε υποβαθμίσει. Αν αισθανόμουν ότι κάτι γίνεται για να με προσβάλλει θα είχα τοποθετηθεί διαφορετικά. Με χιούμορ έβλεπα πράγματα που εγώ έδινα στο πιάτο. Είτε μέσο του αυθορμητισμού μου, είτε από πράγματα που μπορεί να συνδέονταν. Τότε, θυμάμαι είχε γίνει μία όμορφη σύνδεση με τον Σταθμό που ήμουν τότε και τον ΣΚΑΪ και είχα απαντήσει θετικά. Επειδή ήταν μία όμορφη επικοινωνία με σεβασμό, για αυτό συνέχισε να έχω καλή σχέση με τον Νίκο και πριν τον γνωρίσω. Για κάποιους ανθρώπους πρέπει να ευγνωμονώ τον Νίκο, αυτό με ενοχλεί. Είναι εμπαθές. Με τον Νίκο είμαστε τηλεοπτικά γειτονάκια, δεν είμαστε σε διαρκή επικοινωνία αλλά μου έδωσε μια πολύ ωραία συμβουλή».

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στην περίοδο που εργάστηκε ως δασκάλα, λίγο πριν τη συμμετοχή της στα καλλιστεία. Η ίδια εκμυστηρεύτηκε ότι έχει πολλες ιστορίες να πει από τότε, ενώ λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης της χρειάστηκε να παλέψει για να κερδίσει το σεβασμό.

Στην προσωπική της ζωή δήλωσε ότι αισθάνεται ήρεμη,ενώ εξέφρασε την ενόχληση της για όσα λέγονταν για την προσωπική της ζωή, χεώνοντας της πρόσωπα. 

«Όταν θέλω να δημοσιεύσω κάτι για τα προσωπικά μου θα το κάνω με τον τρόπο μου…», κατέληξε.

Πηγή: skai.gr