Η Shakira βγαίνει με τον Jimmy Butler: Την κάνει να χαμογελά και δεν έχει πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας

Η Σακίρα είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη από τον Μπάτλερ, αλλά οι ίδιοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το τι λένε οι «κακές γλώσσες» 

Ο σταρ των Miami Heat, Jimmy Butler, και η Shakira βγαίνουν, αλλά το πάνε αργά, σύμφωνα με δημοσίευμα του «US Weekly», το οποίο υποστηρίζει ότι η διάσημη τραγουδίστρια περνάει καλά, την κάνει να γελά και ότι δεν την ενοχλεί η διαφορά ηλικίας.

Η 46χρονη Shakira είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη από τον Μπάτλερ και οι δυο τους έχουν συνδεθεί εδώ και αρκετούς μήνες, ειδικά από τότε που εθεάθη στους αγώνες των Heat, στα playoffs του NBA. 

«Έχουν βγει μερικές φορές, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν υπάρχει μακροπρόθεσμη προοπτική», δήλωσε πηγή στο «Us Weekly». «Ο Jimmy κάνει τη Shakira να χαμογελά και νιώθει ευτυχισμένη που περνάει χρόνο μαζί του».

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Shakira, η οποία έχει συνδεθεί ερωτικά με αρκετούς αστέρες μετά το πρόσφατο διαζύγιό της, δεν την πειράζει η διαφορά ηλικίας των 13 ετών καθόλου.

Ο 33χρονος Butler εθεάθη πρόσφατα στο Wimbledon να κάθεται μερικές σειρές μακριά από τη Shakira και στη συνέχεια βρέθηκαν μαζί σε κάποιο πάρτι. Πήγαν για δείπνο μαζί, παρόλο που έφτασαν στο εστιατόριο με διαφορά λεπτών ο ένας από τον άλλον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

«Το ζευγάρι εθεάθη να δείχνει άνετο μέσα στο εστιατόριο καθώς παρήγγειλαν σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια διασημοτήτων του Λονδίνου», ανέφερε το E! News.

Η ασφάλεια του Μπάτλερ φέρεται να συνόδευσε την τραγουδίστρια μόλις έφυγαν μαζί από το Novikov Restaurant & Bar. Ούτε η Shakira ούτε ο Butler δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες περί ραντεβού. Προς το παρόν, πιθανότατα θα συνεχίσουν να βγαίνουν κρυφά… 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Πηγή: skai.gr