Η Ζιζέλ δηλώνει έτοιμη για το καρναβάλι στη Βραζιλία- Δείτε video

Η Ζιζέλ έγραψε στην ανάρτησή της: «Μπαίνω στο κλίμα του καρναβαλιού!»

Το διάσημο μοντέλο Ζιζέλ φαίνεται ότι προετοιμάζεται για την περίοδο του καρναβαλιού στην πατρίδα της, τη Βραζιλία. Μάλιστα, η ίδια κάλεσε τον προσωπικό της δάσκαλο χορού για μερικά μαθήματα. 

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, η Ζιζέλ εμφανίζεται με τον διάσημο δάσκαλο χορού, Justin Neto, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος της. Έχουν δημοσιεύσει βίντεο μαζί στο παρελθόν, κάτι που έχει δώσει στον Neto αρκετά μεγάλη δημοσιότητα. 

Οι δυο τους εμφανίζονται στο βίντεο να χορεύουν σάμπα, που είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στυλ χορού της Βραζιλίας. Η Ζιζέλ έγραψε στην ανάρτησή της: «Μπαίνω στο κλίμα του καρναβαλιού!». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Αυτό που μπορεί να φάνηκε περίεργο σε μερικούς θαυμαστές είναι ότι το άτομο που έκανε «like »στην ανάρτησή της, ανάμεσα σε πολλούς, δεν ήταν άλλο από το διάσημο μοντέλο Veronika Rajek. Είναι θαυμάστρια του Τομ Μπρέιντι, η οποία έχει συνδεθεί με τον quarterback εδώ και μήνες. 

Κάθε χρόνο, το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι το μέρος που πρέπει να βρεθεί κανείς κατά τη διάρκεια της περιόδου του καρναβαλιού, όπου οι καλύτερες σχολές χορού ανταγωνίζονται η μία την άλλη σε μια μεγάλη εκδήλωση. 

Το φετινό καρναβάλι θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 22 Φεβρουαρίου. Δεν είναι ακόμη σαφές αν η Ζιζέλ θα συμμετάσχει στο καρναβάλι.

Το βίντεο έρχεται μόλις δύο ημέρες αφότου η ίδια και ο πρώην της, Τομ Μπρέιντι, μοιράστηκαν ξεχωριστά μηνύματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τους followers τους. Το ζευγάρι έχει χωρίσει, αλλά έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους για χάρη των τριών παιδιών τους.
 

Πηγή: skai.gr