Κλείσιμο

Η Ζιζέλ τρέφει βαθιά συναισθήματα για τον δάσκαλο του ζίου - ζίτσου

«Η Ζιζέλ λατρεύει και εμπιστεύεται τον Joaquim και έχει περάσει πολύ χρόνο μαζί του», αναφέρει πηγή, που βρίσκεται κοντά στο διάσημο μοντέλο

Ο έρωτας χτυπά και πάλι την πόρτα της Ζιζέλ. Το διάσημο μοντέλο, μετά το διαζύγιό της από τον Τομ Μπρέιντι, φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Joaquim Valente, δάσκαλό της στο ζίου - ζίτσου

Πηγή από το περιβάλλον του 42χρονου μοντέλου, όπως αναφέρει το «People», επιβεβαιώνει ότι εκείνη και ο Valente είναι μαζί, αν και δεν βιάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

«Η Ζιζέλ λατρεύει και εμπιστεύεται τον Joaquim και έχει περάσει πολύ χρόνο μαζί του, αλλά δεν νομίζω ότι σε αυτή τη φάση θα ήθελε να βγει κάτι προς τα έξω», δήλωσε ο άνθρωπος που μίλησε στο περιοδικό. 

«Έχουν μια βαθιά προσωπική σχέση και εκείνος είναι δάσκαλος για εκείνη και τα παιδιά. Το αν θα γίνει ποτέ κάτι περισσότερο από αυτό ή όχι είναι στο τραπέζι».

Ωστόσο, άλλος ένας άνθρωπος, που βρίσκεται κοντά στη Ζιζέλ, ανέφερε ότι το μοντέλο αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στα παιδιά της, την υγεία της και τη δουλειά της. «Είναι ευτυχισμένη και τα πάει περίφημα. Πέρασε υπέροχα Χριστούγεννα στη Βραζιλία. Ήταν το τέλειο ταξίδι. Είναι ενθουσιασμένη και αισιόδοξη για τη νέα χρονιά.

Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη, αλλά είναι σίγουρη ότι τα πράγματα θα συνεχίσουν να γίνονται καλύτερα από εδώ και πέρα. Δεν μετανιώνει για τίποτα. Εύχεται στον Τομ τα καλύτερα, αλλά είναι σίγουρη ότι το διαζύγιο ήταν η σωστή επιλογή».

Πηγή: skai.gr