Η Emily Ratajkowski και άλλες επώνυμες αποτίνουν φόρο τιμής στη Ράκελ Γουέλς – Όλες ποζάρουν με μπικίνι

Το εμβληματικό ντύσιμο της  Αμερικανίδας ηθοποιού αναβιώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του σεξ στην ιστορία του κινηματογράφου, η Ράκελ Γουέλς, πέθανε στις 15 Φεβρουαρίου σε ηλικία 82 ετών μετά από μάχη με μια αδιευκρίνιστη ασθένεια, και ως φόρο τιμής, αρκετές διασημότητες έχουν αναδημιουργήσει ή αναδημοσιεύσει εικόνες της, κυρίως από την ταινία «One Million Years B.C». 

Μία από αυτές τις διασημότητες, που αναδημοσίευσαν φωτογραφίες με το διάσημο γούνινο μπικίνι ήταν το super model, Έμιλι Ρατακόφσκι. «Έχω εμμονή με τις εικόνες αναφοράς και αυτή η εικόνα, η αφίσα της με αυτό που αποκαλούσαν "το πρώτο μπικίνι της ανθρωπότητας"... την λατρεύω. Είναι διασκεδαστικό και λίγο ιδιόρρυθμο», εξήγησε η Έμιλι. 

Η ανάρτησή της περιλαμβάνει δύο εικόνες της ίδιας και δύο της Welch, με τη λεζάντα: "Raquel Welch, One Million BC".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Ένα άλλο διάσημο μοντέλο, το οποίο είναι καταπληκτικό στις μεταμφιέσεις, είναι η Heidi Klum, η οποία «ανέβασε» κι αυτή φωτογραφία με ένα μπικίνι παρόμοιο με αυτό της Ράκελ Γουέλς. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Στο αφιέρωμα προς τιμήν της Ράκελ Γουέλς συμμετείχε και η Terese Giudice, πρωταγωνίστρια του «Real Housewives of New Jersey», η οποία ήταν μεγάλη θαυμάστρια της αποθανούσας ηθοποιού. 

«Μεγαλώνοντας, η Raquel Welch ήταν μια τόσο όμορφη και εμβληματική γυναίκα για εμένα (και για όλους τους άλλους στον πλανήτη). Προερχόμενη από ταπεινές καταβολές, ποτέ δεν ονειρεύτηκα ως μικρό κορίτσι ότι θα είχα το προνόμιο και την τιμή να αναδημιουργήσω αυτή την απίστευτη εικόνα από την ταινία της και να εμφανιστώ σε ένα περιοδικό κάνοντάς το», έγραψε η ίδια.

Πηγή: skai.gr