Η Έμιλι Ρατακόφσκι λέει ότι το #MeToo δεν άλλαξε τίποτα - «Απλά, οι άνδρες φοβούνται τις συνέπειες»

Το γνωστό μοντέλο κατέθεσε την άποψή της και για τα ζητήματα ανατροφής των παιδιών 

Είναι γνωστό ότι το διάσημο μοντέλο, Έμιλι Ρατακόφσκι, είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την προσωπική της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους είτε τις σκέψεις της.

Έτσι, αυτή τη φορά η Έμιλι μίλησε δημόσια στο TikTok για το κίνημα του #MeToo και τις εμπειρίες, κατά κύριο λόγο, που έχουν μοιραστεί τα θύματα, τα οποία έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή κάθε είδους ανάρμοστη συμπεριφορά. 

Συγκεκριμένα, στο βίντεο η Έμιλι αναρωτιέται αν οι άνδρες ειδικότερα έχουν μάθει τα σωστά πράγματα - ή οτιδήποτε άλλο - από τις γυναίκες που μιλούν για σεξουαλικές επιθέσεις και παραπτώματα.

@emrata ♬ original sound - Emrata

«Το #MeToo δεν έχει αλλάξει τίποτα στον κόσμο», δήλωσε η ίδια. «Η κουλτούρα της εγκατάλειψης δεν έχει αλλάξει τα πράγματα. Το μόνο που έχουμε τώρα είναι άνδρες που φοβούνται τις συνέπειες».

Η Έμιλι συνέχισε να εξηγεί πώς προσεγγίζει τα ζητήματα ανατροφής των παιδιών και ποια είναι η δική της οπτική. 

«Ως γονιός, μπορώ να σας πω ότι είναι άλλο πράγμα να μάθεις στο παιδί σου να μην χτυπάει άλλα παιδιά και άλλο να του μάθεις να μην τα χτυπάει, γιατί θα υπάρξει κάποια τιμωρία. Τα παιδιά έχουν ενσυναίσθηση και καταλαβαίνουν ότι το να χτυπάνε άλλα παιδιά δεν είναι ωραίο, γιατί θα πληγώσουν εκείνα τα παιδιά και δεν θέλουν να πληγώσουν άλλα παιδιά». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Σε άλλο σημείο, η Έμιλι συνέχισε λέγοντας ότι σε έναν «κόσμο μετά το #MeToo», πιστεύει ότι, «έχουν απομείνει πολλά παιδιά, που φοβούνται μήπως πιαστούν. Νομίζω ότι απλώς φοβούνται τις συνέπειες των πράξεών τους. Στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνουν ριζικά γιατί πρέπει να αλλάξουν τις πράξεις τους. Επομένως, αυτό δεν αποτελεί πρόοδο», πρόσθεσε η ίδια. 


 

Πηγή: skai.gr