Σοβαρεύει η σχέση μεταξύ Pete Davidson και Emily Ratajkowski – Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου…

Ο Πιτ και η Έμιλι έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί σε έναν αγώνα μπάσκετ τον Νοέμβριο, καθισμένοι δίπλα - δίπλα για τον αγώνα Knicks-Grizzlies

Φαίνεται ότι η σχέση που υπάρχει πλέον μεταξύ του Πιτ Ντέιβιντσον και της  Έμιλι Ρατακόφσκι φουντώνει, αφού το ζευγάρι, όπως γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ, βγαίνει εδώ και πάνω από ένα μήνα. 

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν πριν από περίπου ένα μήνα για το ζευγάρι και φαίνεται ότι πλέον Πιτ και Έμιλι είναι ερωτευμένοι. 

«Συνεχίζουν δυνατά και η σχέση τους γίνεται πιο σοβαρή», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του Πιτ Ντέιβιντσον στο «People», προσθέτοντας ότι το ζευγάρι απολαμβάνει πραγματικά τον χρόνο που περνάει μαζί. 

Υπάρχουν πολλές και έντονες ομοιότητες μεταξύ του Πιτ και της Έμιλι με την πηγή να αναφέρει: «Παρόμοιες δονήσεις από άποψη προσωπικότητας και στυλ» καθώς και «την αγάπη τους για διάφορα μέρη». Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι ο 29χρονος Ντέιβιντσον την κάνει πραγματικά να γελά και φαίνεται να διασκεδάζουν. 

Μια άλλη πηγή κοντά στο ζευγάρι μίλησε για το πώς το 31χρονο διάσημο μοντέλο αισθάνεται για τον Πιτ. «Ο Πιτ την πηγαίνει σε δείπνα και εκδηλώσεις. Μένουν πολύ στο σπίτι. Ο κωμικός είναι χαλαρός και κατανοεί το γεγονός ότι είναι μαμά του 21 μηνών γιου της Sylvester, τον οποίο μοιράζεται με τον Sebastian Bear-McClard».

Σύμφωνα με την πηγή, η Έμιλι Ρατακόφσκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά το απροσδόκητο και «σκληρό» διαζύγιό της, αλλά της πήρε λίγο χρόνο για να συνέλθει. 

Τον Ιούλιο αποκαλύφθηκε ότι η το διάσημο μοντέλο θα έφευγε από τον Bear-McLard μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, λόγω των ισχυρισμών ότι την είχε απατήσει. Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο.

Ο Πιτ και η Έμιλι έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί σε έναν αγώνα μπάσκετ τον Νοέμβριο, καθισμένοι δίπλα - δίπλα για τον αγώνα Knicks-Grizzlies.

Πηγή: skai.gr