Η απάντηση των royals στο "Harry&Meghan": Όλοι μαζί σε χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο, με οικοδέσποινα την Κέιτ

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρευρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, με οικοδέσποινα - για πρώτη φορά - την πριγκίπισσα της Ουαλίας (και μελλοντική βασίλισσα), Κέιτ Μίντλετον

Λίγη ώρα μετά την προβολή των νέων επεισοδίων του ντοκιμαντέρ «Χάρι & Μέγκαν» και τις κατηγορίες του ζευγαριού για το Παλάτι και τους συγγενείς τους, η βασιλική οικογένεια «απάντησε» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τον δικό της τρόπο: με μία δημόσια επίδειξη ενότητας.

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας παρευρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο που πραγματοποιήθηκε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ - με οικοδέσποινα για πρώτη φορά την πριγκίπισσα της Ουαλίας (και μελλοντική βασίλισσα), Κέιτ Μίντλετον. 

Την διάρκειας μίας ώρας συναυλία -  η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ και στις αξίες που επέδειξε σε όλη της τη ζωή - παρακολούθησε ο βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς και η οικογένεια της Κέιτ. 

Τα πανέμορφα δέντρα που στόλιζαν το εξωτερικό μέρος του Αβαείου ήταν από το Windsor Great Park διακοσμημένα με ψεύτικο χιόνι και πολλά φωτάκια ενώ τα εσωτερικά είχαν στολιστεί με κόκκινους φιόγκους, μπάλες και μίνι αρκουδάκια Paddington - μία συμβολική κίνηση από την Κέιτ, στη μνήμη της εκλιπούσης βασίλισσας.

κειτ ουιλιαμ

Το κοντσέρτο, στο οποίο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ διάβασε ένα απόσπασμα από το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Ελισάβετ το 2012, θα μεταδοθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Hello.  

Ενώ επιβεβαιώθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα περάσουν τα Χριστούγεννα στο κτήμα Sandringham στο Νόρφολκ.


 

Πηγή: skai.gr