Τζέιν Φόντα: Δίνει μάχη με το λέμφωμα Non-Hodgkin, αλλά ήταν παρούσα σε διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή

Η δημοφιλής ηθοποιός ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η ασθένεια της είναι σε ύφεση

Η βραβευμένη με Όσκαρ Aμερικανίδα ηθοποιός, Τζέιν Φόντα, πριν από λίγους μήνες αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έχει διαγνωστεί με λέμφωμα Non-Hodgkin. Ωστόσο, καθησύχασε τους θαυμαστές της λέγοντας ότι είναι αισιόδοξη, γιατί αυτό το είδος καρκίνου είναι ιάσιμο σε μεγάλο ποσοστό.

Τώρα η δημοφιλής ηθοποιός με μια φωτογραφία της από διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή στην Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι η ασθένεια της είναι σε ύφεση!

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram: «Την περασμένη εβδομάδα μου είπε ο ογκολόγος μου ότι ο καρκίνος μου είναι σε ύφεση και μπορώ να διακόψω τη χημειοθεραπεία. Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που είχα ποτέ. Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη, τόσο τυχερή».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Η  Φόντα, η οποία γίνεται 85 ετών στις 21 Δεκεμβρίου ανέφερε ότι ενώ οι πρώτες χημειοθεραπείες ήταν «μάλλον εύκολες», η τελευταία συνεδρία ήταν ιδιαίτερα «σκληρή».

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί ενώ οι τέσσερις πρώτες χημειοθεραπείες ήταν μάλλον εύκολες για εμένα, μόνο λίγες μέρες κούρασης, η τελευταία χημειοθεραπεία ήταν «σκληρή» και διήρκεσε 2 εβδομάδες. Ηταν δύσκολο να καταφέρω πολλά πράγματα», μοιράστηκε η ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Αλλά όλα αυτά «έφυγαν» μόλις πήγε στην πρώτη συγκέντρωση της Fire Drill Fridays στην Ουάσιγκτον, στις διαδηλώσεις που ηγείται κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με το «People», για την κλιματική αλλαγή.

Πηγή: skai.gr