Η Britney Spears ποζάρει ξανά τόπλες – Δεν αρέσουν στον σύζυγό της οι… πικάντικες λήψεις - Δείτε φωτογραφίες

Ο σύζυγός της, Sam Asghari, ανέφερε ότι ενώ προσωπικά δεν του αρέσουν οι αναρτήσεις, υπερασπίζεται το δικαίωμά της να εκφράζεται όπως εκείνη θεωρεί σωστό

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς «ανέβασε» στο Instagram νέες φωτογραφίες, που ποζάρει τόπλες στο μπάνιο της και φαίνεται ότι τίποτα δεν τη σταματά… Ούτε καν η άποψη του συζύγου της, Sam Asghari. 

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, η οποία έχει 41,6 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε γυμνή, τοποθετώντας στο στήθος της είτε τα χέρια της είτε τα μαλλιά της ή κάποια emojis. 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο σύζυγός της, Sam Asghari, ο οποίος εμφανίζεται σε επερχόμενη ταινία με τον Mel Gibson, δημοσίευσε, επίσης, ένα σχόλιο στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο ανέφερε ότι ενώ προσωπικά δεν του αρέσουν οι αναρτήσεις, υπερασπίζεται το δικαίωμά της να εκφράζεται όπως εκείνη θεωρεί σωστό.  

O Sam Asghari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

«Το μόνο άτομο στον κόσμο που δέχεται εκφοβισμό επειδή δημοσιεύει αυτές τις φωτογραφίες», αναφέρει ο Asghari. «Προσωπικά θα προτιμούσα να μην τα αναρτούσε ποτέ αυτά, αλλά ποιος είμαι εγώ για να ελέγξω κάποιον που βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο και ελέγχεται σε όλη του τη ζωή».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είπε στους ακολούθους της ότι «τα ταξίδια και το να βλέπει κανείς τον κόσμο» είναι ένας τρόπος να βρει κανείς γαλήνη στην ψυχική του υγεία και ότι ενώ ζει στο Λος Άντζελες, αισθάνεται πιο άνετα όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Spears έκανε, επίσης, ένα σχόλιο σχετικά με τον αντίκτυπο της τεχνολογίας όταν τίθεται απέναντι στη φύση, λέγοντας ότι «καθώς όλοι κοιτάμε σήμερα τα τηλέφωνα υψηλής τεχνολογίας για να βρούμε σκοπό και να συνδεθούμε με αυτό το πράγμα που ονομάζεται Γη ... μην ξεχνάτε ποτέ από πού προέρχεστε».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Πηγή: skai.gr