Κλείσιμο

Νέα «βόμβα» από τον Χάρι: Κατηγορεί το Παλάτι για την αποβολή της Μέγκαν – «Βγήκαν» τα νέα επεισόδια (βίντεο)

Στο τρέιλερ του 4ου επεισοδίου, ο Χάρι εξηγεί ότι ο πόλεμος στην Μέγκαν ξεκίνησε όταν έγινε μία βασιλική εκδήλωση και την επόμενη μέρα, αντί να είναι πρωτοσέλιδο η βασίλισσα Ελισάβετ, ήταν πρωτοσέλιδο η Μέγκαν

«Ανέβηκαν» σήμερα στο Netflix τα πολυαναμενόμενα τρία νέα επεισόδια της σειράς-ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. 

To βιογραφικό ντοκιμαντέρ "Harry and Meghan" έχει προκαλέσει σάλο (και λίγο φόβο) στο Μπάκιγχαμ, για τις αποκαλύψεις του ζευγαριού σχετικά με την αναλγησία, τα ψέματα, τον ρατσισμό και τις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας με τα media. 

Τα τρία πρώτα επεισόδια του "Harry & Meghan" κατέγραψαν 81,55 εκατομμύρια ώρες αναπαραγωγής - περισσότερο χρόνο τηλεθέασης από οποιοδήποτε άλλο ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας.

Στο τρέιλερ του 4ου επεισοδίου, ο πρίγκιπας Χάρι εξηγεί ότι ο πόλεμος στην Μέγκαν - που πλέον ήταν δημοφιλής - ξεκίνησε όταν έγινε μία εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε όλη η βασιλική οικογένεια και την επόμενη μέρα, αντί να είναι πρωτοσέλιδο η βασίλισσα, ήταν πρωτοσέλιδο παντού η Μέγκαν.

Χωρίς να κάνουμε μεγαλύτερο spoiler, απλά θα αποκαλύψουμε τη νέα βόμβα: Ο Χάρι εξηγεί πώς δουλεύει το «ανταλλακτικό» σύστημα των μελών της βασιλικής οικογένειας με τον Τύπο (εννοώντας κυρίως τiς ευρείας κυκλοφορίας tabloid εφημερίδες όπως η Daily Mail), και το πώς «φτιάχνονται» ή «φυτεύονται» δημοσιεύματα.

«Εαν η ομάδα επικοινωνίας του ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας θέλει να «κατεβάσει» ένα αρνητικό δημοσίευμα για τον εντολέα τους, θα δώσει σε αντάλλαγμα μια ιστορία για ένα άλλο μέλος, οπότε τα μέλη της οικογένειας (μέσω των ομάδων τους ουσιαστικά πολεμούν ο ένας τον άλλον».

Όπως καταγγέλλει ο Χάρι, όλος ο πόλεμος που δεχόταν το ζευγάρι – και κυρίως η γυναίκα του, Μέγκαν – ευθύνεται τελικά και για την αποβολή του δεύτερου παιδιού που είχε η Μέγκαν το 2020.

«Παρακολουθούσα το όλο θέμα. Τώρα, γνωρίζουμε απολύτως ότι η αποβολή προκλήθηκε από αυτό; Φυσικά και όχι. Αλλά έχοντας κατά νου το άγχος που προκάλεσε, την έλλειψη ύπνου και το χρονοδιάγραμμα της εγκυμοσύνης, πόσες εβδομάδες ήταν, μπορώ να πω - από αυτό που είδα - ότι η αποβολή δημιουργήθηκε από αυτό που προσπαθούσαν να της κάνουν» λέει ο Χάρι…

Και οι αποκαλύψεις – βόμβες συνεχίζονται…

Πηγή: skai.gr