Η άγνωστη σχέση της Νταϊάνα με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα: Πώς η φιλία τους κατέληξε σε έχθρα

Η άγνωστη σχέση της Νταϊάνα με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα: Πώς η φιλία τους κατέληξε σε έχθρα

Eνώ η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, αδερφή της Βασίλισσας ήταν η μόνη που μέχρι τέλους στεκόταν στο πλευρό της Νταϊάνα και συχνά την υποστήριζε στην αδερφή της, Ελισσάβετ οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είχαν αίσιο τέλος.

Τι ήταν αυτό που κατάφερε να χωρίσει τις δύο γυναίκες;

Η συμπεριφορά της άλλαξε ριζικά μετά τα όσα αποκάλυψε η Νταϊάνα στην πολυσυζητημένη για την εποχή συνέντευξη στο «Panorama» του BBC.

Η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα φαίνεται να αισθάνθηκε προδοσία, διότι θεωρούσε τον εαυτό της σύμμαχο, καθοδηγητή και επιστήθια φίλης της Νταϊάνα.

Μάλιστα, την προστάτευε αρκετές φορές από την αδερφή της, Βασίλισσα Ελισάβετ κάθε φορά που εκείνη ξεπερνούσε τα όρια.

Έτσι, όταν η Lady D ''πρόδωσε'' το Παλάτι το πλήγμα ήταν μεγάλο για την Μαργαρίτα, αν και για την ίδια είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.

Το επικριτικό γράμμα

Μάλιστα, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα φέρεται να έστειλε ένα επικριτικό και προσβλητικό γράμμα στη Νταϊάνα, κατηγορώντας την ότι απογοήτευσε τους πάντες.

Η σκληρή στάση της αδερφής της Βασίλισσας συνεχίστηκε προς τη μητέρα του Ουίλιαμ και του Χάρι, καθώς έκοψε κάθε επικοινωνία και επαφή μαζί της, ενώ και στους γιους της δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έχουν συναναστροφές.

Μάλιστα, ούτε μετά τον ξαφνικό θάνατο της Νταϊάνα δεν άλλαξε η στάση της, η οποία προέτρεψε τους συγγενείς της να της κάνουν μία απλή κηδεία. «Μια ιδιωτική κηδεία για μια απλή πολίτη», ήταν η πρότασή της.

Η αδελφή της Βασίλισσας  δεν την συγχώρησε την προδοσία της και έκανε τα πάντα για να τη διαγράψει από τη μνήμη της, καταστρέφοντας όλα τα γράμματα που γράφτηκαν από εκείνη.

Αυτή η φιλία που έγινε μίσος ήταν ένα από τα σκάνδαλα του παλατιού, καθώς πολλά έχουν γραφτεί για την κόντρα των δύο γαλαζοαίματων γυναικών.

 

Πηγή: MUST