Κλείσιμο

Ζιζέλ: «Απεταξάμην» τον Τομ Μπρέιντι – Μέχρι και τον φούρνο χαρίζει το μοντέλο - «Σβήνει» τις αναμνήσεις…

Μετά το τέλος του γάμου της με τον Τομ Μπρέιντι, το σούπερ μόντελ μετακομίζει σε ένα σπίτι που βρίσκεται πολύ κοντά στον πρώην της   

Μετά από 13 χρόνια γάμου, ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ έδωσαν τέλος στον γάμο τους, καταλήγοντας σε κάποια συμφωνία για το καλό των παιδιών τους. Για να μην πληγώσουν τα παιδιά σε αυτό το διαζύγιο, το ζευγάρι προσπαθεί να μοιραστεί τη γονική μέριμνα όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί παρόλο που θα ζουν σε διαφορετικά μέρη, θα εξακολουθούν να είναι πολύ κοντά.

Μόλις πριν από μία εβδομάδα το σούπερ μοντέλο αποφάσισε να αγοράσει ένα πολυτελές σπίτι στο Μαϊάμι Μπιτς και αυτό βρίσκεται απέναντι από την έπαυλη του Τομ Μπρέιντι, η οποία βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Το ακίνητο, αξίας 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων, είναι το ιδανικό μέρος για τη Ζιζέλ, για να ξεκινήσει την εργένικη ζωή της και για τα παιδιά της να είναι κοντά στον πρώην σύζυγό της. 

Αυτή την εβδομάδα που η Ζιζέλ ξεκίνησε τη μετακόμισή της, το αμερικανικό μέσο ενημέρωσης TMZ δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών, στις οποίες το μοντέλο φαίνεται να συνοδεύεται από έναν συνεργάτη του προπονητή ζίου-ζίτσου, Joaquim Valente, ο οποίος εθεάθη με το μοντέλο στην Κόστα Ρίκα.

Το νέο σπίτι της Βραζιλιάνας βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του Τομ Μπρέιντι. Τη Δευτέρα η Ζιζέλ άρχισε να φέρνει συσκευές στο νέο της σπίτι με τη βοήθεια ενός συνεργάτη και συγκεκριμένα, του προπονητή ζίου-ζίτσου, που οι φήμες οργιάζουν ότι πρόκειται για τον νέο της σύντροφο. Επιπλέον, στον χώρο έφτασε και η διάσημη σχεδιάστρια, Constanza Collarte, η οποία ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του μοντέλου. 

Πηγή: skai.gr