Γιατί παραιτήθηκε και ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Γιατί παραιτήθηκε και ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Άλλη μία παραίτηση στην υπόθεση της κηδεμονίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο δικηγόρος της, Σάμιουελ Ίνχαμ παραιτείται μετά από την απόφαση του δικαστηρίου να παραμείνει υπό την «κηδεμονία» του πατέρα της επιβεβαιώνει το Us Weekly. Ο δικηγόρος με έδρα την Καλιφόρνια υπέβαλε αίτηση παραίτησης στο δικαστήριο. Θα αποχωρήσει από τα καθήκοντά του μόλις ο δικαστής διορίσει νέο σύμβουλο. 

Ο Σάμιουελ Ίνχαμ εκπροσωπούσε την ποπ σταρ 13 χρόνια. Συχνά είχε έλθει σε αντιπαράθεση με τους θαυμαστές της όσον αφορά το χειρισμό της υπόθεσης. 

Τον Ιούνιο, ήταν η πρώτη φορά που η 39χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε δημοσίως και μίλησε άμεσα για την κατάσταση της. «Δε γνώριζα ότι μπορώ να καταθέσω ένσταση ή να ζητήσω λήξη της κηδεμονίας δικαστικά» ανέφερε στο δικαστήριο, υπονοώντας ότι ο Σάμιουελ Ίνχαμ δεν την είχε ενημερώσει αρκετά για τις επιλογές της σχετικά με την υπόθεση της κηδεμονία της. «Λυπάμαι για την άγνοιά μου, αλλά ειλικρινά δεν το ήξερα. Ο δικηγόρος μου έλεγε ότι δεν μπορώ και ότι δεν είναι καλό να μαθαίνει το κοινό οτιδήποτε αφορά το καθεστώς της κηδεμονίας μου. "

Σύμφωνα με την TMZ, ο Ίνχαμ είναι «εξαιρετικά αναστατωμένος» σχετικά με την κατάθεση της τραγουδίστριας στο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν το χειρισμό της υπόθεσης από εκείνον.

Επίσης, παραιτείται η δικηγορική εταιρεία «Loeb & Loeb LLP», με την οποία συνεργαζόταν ο Σάμιουελ Ίνχαμ από τον Οκτώβριο του 2020, για την υπόθεση της Σπίαρς. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ