Κλείσιμο

New Yorker: Ακατανόμαστες εκφράσεις του Τζέιμι Σπίαρς στην κόρη του - «Είσαι χοντρή και...»

Η σταρ της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς υφίστατο προπηλακισμούς για το σώμα της και ακατανόμαστες εκφράσεις από τον ίδιο της τον πατέρα, σύμφωνα με στενή οικογενειακή φίλη η οποία μίλησε επωνύμως στο περιοδικό New Yorker, που κάνει λόγο για «εφιάλτη». 

Σύμφωνα με την Ζακλίν Μπούτσερ, ο μπαμπάς της 39χρονης Μπρίτνεϊ Τζέιμι την αποκαλούσε «χοντρή», «πόρνη» και «απαίσια μητέρα» αμέσως μετά την έναρξη της κηδεμονίας της.

«Ο Τζέιμι είπε, ’μωρό’… και σκέφτηκα ότι θα έλεγε, ‘Σε αγαπάμε, αλλά χρειάζεσαι βοήθεια’, είπε η επί πολλά χρόνια οικογενειακή φίλη των Σπίαρς στο αμερικανικό περιοδικό. «Αλλά αυτό που είπε ήταν, ‘είσαι χοντρή. Ο μπαμπάς θα σε βάλει σε δίαιτα με έναν προπονητή, και θα επιστρέψεις σε φόρμα'», ισχυρίστηκε η Μπούτσερ, λέγοντας ότι τα σχόλια αυτά την «αρρώσταιναν».  

«Της έλεγε κατάμουτρα – πετάγονταν σάλια από το στόμα του- ότι ήταν πόρνη και απαίσια μητέρα», υποστήριξε δε η Μπούτσερ στο New Yorker με το ρεπορτάζ να δημοσιεύεται το περασμένο Σάββατο.

Ο Τζέιμι Σπίαρς έλεγε στην κόρη του ότι θα μπορούσε να δει τα παιδιά της μόνο αν ακολουθούσε τις εντολές του - και η μητέρα της, η Λιν Σπίαρς, «ανέφερε να υπακούς τον μπαμπά και θα σε αφήσουν να βγεις έξω», θυμάται η οικογενειακή φίλη. Κι αυτό, παρότι η 66χρονη πήρε διαζύγιο το 2002 εν μέρει από παρότρυνση της κόρης της μετά από «χρόνια και λεκτική κακοποίηση, εγκατάλειψη, ασταθή συμπεριφορά», όπως ανέφερε στα απομνημονεύματα της που εκδόθηκαν το 2008. 

Η φίλη της οικογένειας άκουγε μάλιστα τον πατέρα της τραγουδίστριας να επαναλαμβάνει, «Εγώ είμαι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς!» στα πρώτα χρόνια της κηδεμονίας. 

Πηγή: newyorker.com