Britney Spears: Ξεσπά κατά του botox - Είμαι σαν να με έχουν χτυπήσει (video)

Η 41χρονη τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα επανασυνδέθηκε με τους γιους της, είπε στους 42 εκατ. ακολούθους της ότι βρήκε μια εναλλακτική θεραπεία για την καταπολέμηση της γήρανσης

Η Britney Spears «ανέβασε» βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανακοινώσει ότι «τελείωσε» με το botox! Η 41χρονη τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα επανασυνδέθηκε με τους γιους της, είπε στους 42 εκατ. ακολούθους της ότι βρήκε μια εναλλακτική θεραπεία για την καταπολέμηση της γήρανσης. 

Η Britney εμφανίστηκε με ένα επίθεμα ομορφιάς στο μέτωπο και εξήγησε για ποιο λόγο προτιμά το συγκεκριμένο προϊόν. Στο βίντεο ανέφερε το κόστος, το πρήξιμο του μετώπου και τις βελόνες ως μερικούς από τους λόγους πίσω από την απόφασή της να σταματήσει να κάνει botox. «Ποτέ ξανά στο Λος Άντζελες» και ειρωνεύτηκε τους λεγόμενους «καλύτερους γιατρούς», αφού έβαλε τη φράση σε εισαγωγικά.

Η μητέρα δύο παιδιών είπε ότι η πιο πρόσφατη εμπειρία της με botox, την έκανε να μοιάζει σαν να την έχουν χτυπήσει. Μοιράστηκε ότι «δεν μπορεί να τη δει κανείς για δύο εβδομάδες» και παραπονέθηκε για μαύρους και μπλε μώλωπες. «Το botox είναι φρικτό», είπε η διάσημη τραγουδίστρια. Όπως συνηθίζει τους τελευταίους μήνες, η Britney Spears απενεργοποίησε τα σχόλια στην ανάρτηση.

Πηγή: skai.gr