Britney Spears: Θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της «The Woman in Me» - Έκανα ψυχοθεραπεία για αυτό το βιβλίο

Η τραγουδίστρια λέει ότι αυτό το βιβλίο καλύπτει τη «μάχη» που έδωσε για να τερματίσει τον νομικό έλεγχο της ζωής και των οικονομικών της από τον πατέρα της  

Τα απομνημονεύματα της Britney Spears, με τίτλο «The Woman In Me», θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο. Η ποπ σταρ ανακοίνωσε το επερχόμενο βιβλίο την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, λέγοντας: «Έρχεται, η ιστορία μου, με τους δικούς μου όρους, επιτέλους. Δούλεψα σκληρά γι' αυτό το βιβλίο, έκανα πολλή ψυχοθεραπεία για να γίνει αυτό το βιβλίο, οπότε ελπίζω να σας αρέσει», ανέφερε σε ένα βίντεο στο Instagram.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Gallery Books στις 24 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον εκδότη, το βιβλίο θα είναι μια «γενναία και εκπληκτικά συγκινητική ιστορία για την ελευθερία, τη φήμη, τη μητρότητα, την επιβίωση, την πίστη και την ελπίδα» που θα καλύπτει επίσης τη μάχη της τραγουδίστριας για να τερματιστεί η κηδεμονία της.

Η αμφιλεγόμενη δικαστική απόφαση ρύθμιζε τη ζωή της Spears για περισσότερα από 13 χρόνια, επιτρέποντας στον πατέρα της, Jamie Spears, να ελέγχει την ελευθερία και τα οικονομικά της.

Στα απομνημονεύματά της, η Spears θα μιλήσει ανοιχτά για την ομιλία της στο δικαστήριο και τον αντίκτυπο που είχε σε άλλους ανθρώπους και θα εξερευνήσει τη δύναμη της μουσικής και της αγάπης. 

Τον περασμένο Ιούνιο, παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό της, Sam Asghari, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες σε μια τελετή με πολλούς διάσημους να δίνουν το «παρών», όπου μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Madonna και η Drew Barrymore.
 

Πηγή: skai.gr