Κλείσιμο

Η Bella Hadid είναι και πάλι μόνη: Χώρισε με τον σύντροφό της και παλεύει με τη νόσο του Lyme

Η ίδια παλεύει χρόνια με τη νόσο και το έχει κάνει γνωστό από την ηλικία των 19 ετών

Το διάσημο μοντέλο Bella Hadid χώρισε με τον σύντροφό της, Marc Kalman, μετά από δύο χρόνια σχέσης και αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη «Daily Mail», βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια λόγω της «μάχης» της με τη νόσο του Lyme.

Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους την άνοιξη, αφού η σχέση τους «έκανε τον κύκλο της», την ίδια ώρα που η 26χρονη έχει λάβει ιατρική άδεια για τέσσερις μήνες, προκειμένου να αντιμετωπίσει όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί τη νόσο του Lyme, με την οποία και έχει διαγνωστεί.

Η νόσος του Lyme, αλλιώς αποκαλούμενη Βορρελίωση, προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdorferi που μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω του τσιμπήματος από το τσιμπούρι Ixodes ricinus. Εάν η νόσος διαγνωστεί στα πρώτα στάδια, τότε μπορεί να θεραπευτεί οριστικά με αντιβιοτικά. Η μη έγκαιρη διάγνωση μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο βαριά μορφή της νόσου, η οποία είναι δύσκολο να θεραπευτεί. Κύρια ένδειξη αποτελεί το δερματικό εξάνθημα και συμπτώματα όπως κόπωση, πονοκέφαλος και πόνος στους μύες και τις αρθρώσεις.

Όπως ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του διάσημου μοντέλου: «Ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τους τελικά πήρε τον δρόμο της και αποφάσισαν να δώσουν τέλος. Η Bella είναι ένα πολύ καλό άτομο, αλλά παλεύει με την πίεση της φήμης. Προσπαθεί να φροντίσει τον εαυτό της μετά τον χωρισμό τους».

Η ίδια παλεύει χρόνια με τη νόσο και το έχει κάνει γνωστό από την ηλικία των 19 ετών. Το πρώην πλέον ζευγάρι φέρεται να γνωρίστηκε μέσω της δουλειάς του στη Νέα Υόρκη, το 2020, αλλά περίμενε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για να επιβεβαιώσει το ειδύλλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: skai.gr