H Bella Hadid ποζάρει με εσώρουχα και «ανεβάζει» τη θερμοκρασία στα ύψη

Η διάσημη εταιρεία λανσάρει τη σειρά VS Collective, καθώς στο παρελθόν κατηγορήθηκε ότι προωθούσε «λάθος» εικόνα για το σώμα

Η Bella Hadid επιδεικνύει την εντυπωσιακή σιλουέτα της με ένα σετ εσωρούχων για τις ανάγκες φωτογράφισης γνωστής εταιρείας εσωρούχων. Η διάσημη εταιρεία λανσάρει τη σειρά VS Collective, καθώς στο παρελθόν κατηγορήθηκε ότι προωθούσε «λάθος» εικόνα για το σώμα. 

H Bella Hadid

Το διάσημο μοντέλο περπάτησε στην επίδειξη μόδας της εταιρείας το 2016 στο Παρίσι, το 2017 στη Σαγκάη και στη συνέχεια το 2018 στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, μετά το δημοσίευμα των «New York Times» για παρενοχλήσεις γνωστών μοντέλων από στέλεχος της εταιρείας, που στη συνέχεια απολύθηκε, το μοντέλο είχε σταματήσει τη συνεργασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Bella Hadid είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από το συγκεκριμένο στέλεχος. Μάλιστα, υπήρξαν τρεις αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι υποστήριξαν ότι το στέλεχος ζήτησε από το διάσημο μοντέλο να βγάλει τα εσώρουχά της. 

H Bella Hadid

Σε συνέντευξή της, η Bella Hadid είπε ότι επέστρεψε στην εταιρεία γιατί όλα έχουν αλλάξει μετά την απόλυση -και όχι μόνο- του στελέχους. «Τώρα, έξι από τα επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας είναι όλες γυναίκες. Και υπάρχουν νέα πρωτόκολλα για τις φωτογραφίσεις. Οπότε πολλά έχουν αλλάξει».

Πηγή: skai.gr