Πιάτσα ναρκωτικων και ανομία γύρω από την ΑΣΟΕΕ

Σοκαριστικές εικόνες από διακίνηση ναρκωτικών γύρω από το κτήριο της ΑΣΟΕΕ κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ.

Στα πλάνα φαίνεται καθαρά διακινητής να κρατάει τα ναρκωτικά στα χέρια ενώ γύρω του έχουν συγκεντρωθεί οι ενδιαφερόμενοι. Σε μια άλλη περίπτωση ο διακινητής φτάνει στο σημείο με αυτοκίνητο, έχοντας μάλιστα μαζί του και ένα σκυλί. Αυτές είναι οι καθημερινές εικόνες που αντικρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν φτάσει στα όρια της αντοχής τους.

H οδός Αντωνιάδου έχει μετατραπεί σε μια υπαίθρια αγορά διακίνησης ναρκωτικών με δεκάδες τοξικοεξαρτημένους να αναζητούν την δόση τους. Τοξικομανείς κάνουν χρήση ουσιών μπροστά από σπίτι με ένα παιδί να βλέπει από το παράθυρο τις κινήσεις τους. Σε μια φωτογραφία ντοκουμέντο, ένα ανήλικο παιδί στέκεται στο πλευρό του πατέρα του ενώ κάνει χρήση ουσιών.

Η κάμερα του ΣΚΑΙ καταγράφει αποκλειστικά τους ελέγχους σε τοξικομανείς των αστυνομικών της ομάδας Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην οδό Αντωνιάδου

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου είχε σημειωθεί μια ακόμη επιχείρηση απομάκρυνσης τοξικομανών από το σημείο. Την ίδια στιγμή γύρω από την ΑΣΟΕΕ καταγράφονται συνεχείς επιθέσεις αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών με ορμητήριο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Οι κάτοικοι ελπίζουν πως η εικόνα στην περιοχή θα βελτιωθεί με την παρουσία 1200 νέω ειδικών φρουρών που θα βγουν στους δρόμους το πρωί της Δευτέρας.

Πηγή: skai.gr