Οι ομάδες Διασποράς της Ανομίας ανέλαβαν την ευθύνη για τέσσερις εμπρηστικές επιθέσεις

Οι ομάδες Διασποράς της Ανομίας, με ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέλαβαν την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις στην μαρίνα Αλίμου, σε όχημα εταιρίας σεκιούριτι στο Περιστέρι, σε καφετέρεια – ζαχαροπλαστείο και σε σπίτι αστυνομικού συντάκτη.

Αναλυτικά στην ανάρτησή τους έγραψαν:

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις παρακάτω εμπρηστικές επιθέσεις :

  • Στην μαρίνα του Αλίμου τοποθετώντας εμπρηστικούς μηχανισμούς σε πάρκιγκ πολυτελών σκαφών αναψυχής, επιτεθήκαμε συμβολικά στην προνομιακή διασκέδαση της οικονομικής ελίτ. Κατά την επίθεση λήφθηκαν όλες οι προφυλάξεις ώστε να μην κινδυνέψει άνθρωπος. Θελήσαμε με την ενέργεια αυτή να εκφράσουμε την οργή μας απέναντι σε αυτούς που ζουν και διασκεδάζουν μέσα στον μικρόκοσμό τους εκμεταλλευόμενοι τους εξ ορισμού αποκλεισμένους από την πολυτέλεια που απολαμβανουν. 
  • Σε όχημα εταιρίας σεκιούριτι στο Περιστέρι, καθώς οι σεκιουριτάδες αποτελούν την προεικόνιση της ιδιωτικής αστυνομίας του νεοφιλελεύθερου μέλλοντος.
  • Σε καφετέρεια – ζαχαροπλαστείο, τα στελέχη και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ξέρουν ότι η κρατική βία που προκαλούν με τις πολιτικές τους θα επιστραφεί.
  • Σε σπίτι αστυνομικού συντάκτη. 
Πηγή: skai.gr