Κλείσιμο

Mέγαρα: Δεν θυμάμαι τίποτα, είμαι άρρωστος, λέει ο δράστης του άγριου φονικού

«Δεν θυμάμαι τίποτα, δεν θυμάμαι τι έκανα. Είμαι άρρωστος άνθρωπος» φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ο 51χρονος Δ.Κ., που χθες εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ο πρώην κουνιάδος του με τη σύζυγό του και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, σκοτώνοντας τον άνδρα και τραυματίζοντας τη γυναίκα. Μάλιστα, όλα αυτά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του ζευγαριού, με τους γείτονες να δηλώνουν σοκαρισμένοι.

Σύμφωνα πληροφορίες, ο 51χρονος, που εργαζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Κορυδαλλού και παραδόθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στις Αρχές, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε χάσει τη μητέρα του. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, στο αστυνομικό τμήμα πήγε με τα ιατρικά χαρτιά και τα χάπια που λαμβάνει, καθώς ακολουθεί θεραπεία. Εξαιτίας της ασθένειάς του μάλιστα, είχε μεταφερθεί σε διοικητικό πόστο στον Κορυδαλλό.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως στους αστυνομικούς ανέφερε ότι πυροβόλησε το ζευγάρι στα γεννητικά όργανα, επειδή τους θεωρούσε υπεύθυνους για την απόφαση της γυναίκας του (και αδελφής του γιατρού) να πάρει διαζύγιο, με την οποία έχουν μαζί ένα παιδί.

Ο άνδρας μπαίνοντας χθες στο σπίτι του πρώην κουνιάδου του, πυροβόλησε μια φορά τη 43χρονη Μ.Μ. και τέσσερις φορές τον 48χρονο γιατρό Χ.Κ., αδελφό της πρώην συζύγου του, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Την ίδια ώρα, οι τελευταίες πληροφορίες από το Θριάσιο νοσοκομείο, αναφέρουν πως η σύζυγος του θύματος νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Πηγή: skai.gr