Κλείσιμο

Παραδόθηκε ο δράστης του άγριου φονικού στα Μέγαρα

Παραδόθηκε στις Αρχές αργά το βράδυ ο δράστης του άγριου εγκλήματος στα Μέγαρα.

Ο άνδρας, που πυροβόλησε ένα παντρεμένο ζευγάρι στα γεννητικά τους όργανα, ενώ εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν στο σπίτι τα ανήλικα παιδιά τους, αποφάσισε μετά το φονικό να παραδοθεί.

Μαζί με τον δικηγόρο του βρέθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττική. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για οικογενειακή τραγωδία,  καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού, με τον οποίο ο 48χρονος φέρεται να είχε καβγαδίσει νωρίτερα. 

Ο δράστης αρχικά διέφυγε και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του. 

Το ζευγάρι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 48χρονου, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα, ήταν πρώην άντρας της αδερφής του 48χρονου θύματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης θεωρούσε ότι ο 48χρονος ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Το θύμα ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Τραγικό σημείο της υπόθεσης, ότι το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του ζευγαριού.
 

Πηγή: skai.gr