Ξύπνιος έκλεβε… Κοιμισμένος συνελήφθη -Πώς πιάστηκε στον ύπνο

Όσο ήταν άγρυπνος κατάφερε να αρπάξει περίπου 1.100 ευρώ από άλλα σπίτια.. Στο τελευταίο όμως αποκοιμήθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο Skaigr.

Έβλεπε όνειρα όταν η σπιτονοικοκυρά εντόπισε τον απρόσκλητο επισκέπτη στο καναπέ του σπιτιού της.

Η διακοπή του ύπνου από την αστυνομία συνέβη σε σπίτι στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης με τον δράστη να συνεχίζει τον ύπνο στον «καναπέ» του τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές ο 23χρονος από το Μαρόκο φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Ο νεαρός εισέβαλε στο σπίτι βραδινές ώρες από το παράθυρο της κουζίνας. Πήρε ένα μαχαίρι από τον χώρο και άρχισε να εξερευνεί. Μέσα στο σπίτι κοιμόταν αμέριμνη η ηλικιωμένη ιδιοκτήτριά του, τον ύπνο της οποίας δεν ήθελε να διακόψει. Η νύστα του όμως νίκησε την «δίψα» του για κλοπιμαία.

Η ηλικιωμένη ξύπνησε από το ροχαλητό του διαρρήκτη... Έκπληκτη βρήκε τον 23χρονο να κοιμάται αγκαλιά με τα κλοπιμαία. Αρχικά ειδοποίησε την κόρη της. Μετά την αστυνομία. Συγύρισε το σπίτι της και θα μπορούσε να πιει και καφέ γιατί ο διαρρήκτης δεν ξυπνούσε ούτε με νταούλια! Εκείνοι πήγαν εκεί και «αυτός δεν ξυπνούσε με τίποτα» αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο Skaigr. Ούτε καν τους αντιλήφθηκε. Στην συνέχεια η αστυνομία πήγε στο σπίτι και τον συνέλαβε.

Στην κατοχή του βρέθηκαν το μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και περίπου 1.100 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ ο νυσταγμένος 23χρονος είναι γνώριμος στις αρχές και χρήστης ουσιών. Έχει συλληφθεί ξανά τόσο στην Αθήνα όσο και την συμπρωτεύουσα για κλοπές και διαρρήξεις. Μάλιστα πρόσφατα συνελήφθη για μια ακόμη φορά από την ίδια υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. «Δεν είναι βίαιος αλλά έχει κάνει αρκετές κλοπές» υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΑΜ