Στον Αγιο Κωνσταντίνο θα αποβιβάσει το Super Star τους 384 επιβάτες - Από χθες λόγω βλάβης ήταν αρόδου στο Βόλο

Καταγγελίες των επιβατών ότι παρ΄όλη την ταλαιπωρία τους πληρώνουν ακόμα και το νερό τους

Από χθες στις 11 το βράδυ, το πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σκόπελος – Βόλος ήταν αρόδου στο λιμάνι της ΑΓΕΤ με τους 384 επιβάτες να περιμένουν να αποβιβαστούν στο λιμάνι του Βόλου.

Η ταλαιπωρία των επιβατών είναι απίστευτη, οι οποίοι κοιμήθηκαν στα σαλόνια και τα πατώματα του πλοίου, ενώ δεν τους δίνουν δωρεάν ούτε νερό, όπως καταγγέλλουν: «Πληρώνουμε τα πάντα, δεν μας δίνουν ούτε νερό. Μας λένε πως εάν το επιτρέψει το Υπουργείο θα φτάσουμε στον Βόλο», είπε επιβάτης του Super Star στα gegonota.news.

Γύρω στις 11:30 το πρωί, οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι τελικά το πλοίο θα αναχωρήσει με προορισμό το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και από εκεί θα μεταφερθούν με λεωφορεία στον Βόλο.

Το πλοίο παρουσίασε μηχανική βλάβη κατά τον απόπλου του από το λιμάνι της Σκιάθου και εκτός από τους 384 επιβάτες, στα γκαράζ του βρίσκονται 104 αυτοκίνητα και έχει πλήρωμα 53 άτομα.

Έπλευσε με μειωμένη ταχύτητα προς το λιμάνι του Βόλου, εξαιτίας προβλήματος στον μηχανισμό της άγκυρας και ενώ στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, έντασης έως 7 μποφόρ. Έφτασε τελικά στις 11 το βράδυ στο λιμάνι της ΑΓΕΤ, για να αποφασιστεί σήμερα ότι θα αποβιβάσει τους επιβάτες στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Πηγή: gegonota.news