Ένα Δέντρο από Γάλα στα Προπύλαια από τους Γιατρούς του Κόσμου 

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, οι Γιατροί του Κόσμου στήνουν ένα Δέντρο από Γάλα στα Προπύλαια και σας καλούν σε μια ολοήμερη γιορτή, με στόχο τη συλλογή γάλακτος για τα παιδιά που δεν ξυπνούν, κάθε πρωί, με αυτό το δεδομένο.   

Σήμερα οι Γιατροί του Κόσμου σας περιμένουν στο Χριστουγεννιάτικο Περίπτερο τους για να φτιάξετε όλοι μαζί το Δέντρο Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς (στάση μετρό Πανεπιστήμιο), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, παρέα με τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές της ραδιοφωνικής παραγωγού Kafka takes notes και ζεστό αρωματικό κρασί για τους επισκέπτες που έχουν τη διάθεση να εξοικειωθούν  περισσότερο με το ευρύ φάσμα της κοινωνικής προσφοράς της οργάνωσης.  

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται  καλλιτεχνικές δράσεις. Το πρωί, δυο έμπειροι Ξυλοπόδαροι της Fundastick performing arts θα μας παρασύρουν στη μαγεία των Χριστουγέννων  μέσα από τα εντυπωσιακά κοστούμια και κόλπα τους.  

Το μεσημέρι η Susana, η γνωστή  Ιταλίδα perfomer,με μακρά εμπειρία στα ευρωπαϊκά τσίρκο,  θα μας καθηλώσει με τα ακροβατικά της. Tο απόγευμα, οι χορευτές της σχολής Casa de Argentina – Atenas θα μας μεταφέρουν στο Μπουένος Άιρες σε ρυθμό τάνγκο ενώ οι Rhythm Hoppers  θα μας συνεπάρουν με τις φιγούρες του αυθεντικού Swing. 

Οι Γιατροί του Κόσμου ευχαρίστησε θερμά  όλους τους καλλιτέχνες που εθελοντικά στηρίζουν την προσπάθεια τους. «Όσο υπάρχουν άνθρωποι, το Δέντρο μας θα ψηλώνει», ανέφεραν σε ανακοίνωση τους.