«Ανεπιθύμητος» ο Πέτρος Δούκας στην Ηλεία λέει ο δήμαρχος Πύργου

«Persona non grata» για την πόλη του Πύργου, χαρακτήρισε τον Πέτρο Δούκα ο δήμαρχος της πόλης Τάκης Αντωνακόπουλος, μετά τις κυνικές δηλώσεις του δημάρχου της Σπάρτης για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων το 2007.

«Ανεπιθύμητος στην Ηλεία ο δήμαρχος Σπάρτης, μετά τα όσα είπε χλευάζοντας τους Ηλείους και προσβάλλοντας βάναυσα τα θύματα των φονικών πυρκαγιών του 2007 στην Ηλεία. Ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Γιάννης Λυμπέρης πρέπει να σταματήσει κάθε συνεργασία με τον δήμαρχο Σπάρτης και να σταματήσει κάθε μεταφορά στερεών απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αντωνακόπουλος.

Πέτρος Δούκας: «Ήταν ένα ατυχές συμβάν»

«Ατυχές συμβάν» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, τον διάλογο που είχε με τον αποπεμφθέντα υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιο Λιβανό για τις φορνικές πυρκαγιές του 2007 μετά το σάλο που προκάλεσε το επίμαχο βίντεο και τη διαγραφή του από τη ΝΔ. 

Σε ανάρτησή του στο facebοok, σημείωσε ότι όσα ειπώθηκαν ήταν «καθ’υπερβολή» και ζήτησε συγγνώμη από τον Σπήλιο Λιβανό επειδή παραιτήθηκε.

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr