Κλείσιμο

BAZAAR Φιλανθρωπικού Σωματείου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Οι γιορτές πλησιάζουν και το Φιλανθρωπικό Σωματείο “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” οργανώνουν και σας προσκαλούν στο 19ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο HELEXPO  ΜΑΡΟΥΣΙ  - Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Για μια ακόμη φορά θα έχουμε την πολύτιμη συμμετοχή Πρεσβειών οι οποίες μας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε τοπικές γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα των χωρών τους. 

Σ’ έναν ειδικά διακοσμημένο χώρο μπορείτε να κάνετε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας αγοράζοντας σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια  καθώς και λαχνούς με πλούσια δώρα. 

Με αυτό τον τρόπο ενισχύετε το έργο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» που έχει ως στόχο την στήριξη του παιδιού που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Στα 31 χρόνια λειτουργίας του , το Σωματείο έχει στηρίξει 13.950 παιδιά και 5.890 άπορες οικογένειες . 

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια στην Αθήνα και προσφέρει βοήθεια σε  παιδιά άπορων και μονογονεϊκών οικογενειών.

Τα παιδιά που προστατεύουμε προέρχονται από οικογένειες με πολύ σοβαρά ενδοοικογενειακά προβλήματα. 

Πηγή: skai.gr