Στο 60% η μέση πληρότητα στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λονδίνο η British Airways

Στο 60% φθάνει η μέση πληρότητα στο απευθείας δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λονδίνο της βρετανικής αεροπορικής εταιρίας British Airways, το οποίο συμπλήρωσε ένα χρόνο από την έναρξή του (και από τις 26 Μαρτίου εκτελείται σε καθημερινή βάση), συνδέοντας το αεροδρόμιο ?Μακεδονία? της Θεσσαλονίκης με το αεροδρόμιο του Gatwick.
Η τιμή του εισιτηρίου μετ` επιστροφής στο συγκεκριμένο δρομολόγιο ξεκινάει από τα 120 ευρώ και φθάνει έως και 290 ευρώ, όπως τόνισε η Διευθύντρια Ελλάδας της βρετανικής αεροπορικής εταιρίας, Φρέντυ Στίερ, στη διάρκεια γεύματος που παρατέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την καθιέρωση της πτήσης. Στην Club Europe, την business class, το κόστος του εισιτηρίου μετ` επιστροφής διαμορφώνεται στα 369 ευρώ, ενώ υπάρχει και προσφορά στα 262 ευρώ. Η κ. Στίερ εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία του δρομολογίου Θεσσαλονίκη-Λονδίνο, αναφέροντας ότι «είναι μια κερδοφόρος γραμμή».
Από την πλευρά του, ο περιφερειακός διευθυντής, αρμόδιος για θέματα της εταιρίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Κρίστιαν Φόρνασχον, τόνισε ότι στα σχέδια της British Airways εντάσσεται η ενδυνάμωση της παρουσίας της στις Βαλκανικές χώρες. Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι από την περασμένη Κυριακή εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της British Airways νέα δρομολόγια, τα οποία, εάν αποδειχθούν κερδοφόρα, θα διατηρηθούν. Συγκεκριμένα, από τις 26 Μαρτίου η British Airways συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά της τα δρομολόγια από και προς Αθήνα και Βάρνα (τέσσερις φορές την εβδομάδα το καθένα), Τίρανα (τρεις φορές της εβδομάδα), Αγκυρα και Σμύρνη.
Πηγή: ΑΠΕ
Πηγή: skai.gr