Βρετανική παμπ σερβίρει την «Πικρή Μπύρα του Χάρι», ως απάντηση στο ντοκιμαντέρ του Netflix

O ιδιοκτήτης της παμπ Duke of Sussex (Δούκας του Σάσεξ) στο Chiswick του δυτικού Λονδίνου, είναι ανάμεσα στους απογοητεύμενους από τις κινήσεις του πρίγκιπα Χαρι (και πρώην Δούκα του Σάσεξ)

Μια... πικρή γεύση στο στόμα άφησε σε έναν Βρετανό ιδιοκτήτη παμπ το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, το οποίο «θίγει» το παλάτι του Μπάκιγχαμ και εξοργίζει τους φανς της βασιλικής οικογένιας. 

Προφανώς ο βρετανός ιδιοκτήτης της παμπ Duke of Sussex (Δούκας του Σάσεξ) στο Chiswick του δυτικού Λονδίνου, είναι ανάμεσα στους απογοητεύμενους από τις κινήσεις του πρίγκιπα Χαρι (και πρώην Δούκα του Σάσεξ), γιαυτό και λάνσαρε μια ολοκαίνουργια μπύρα ως απάντηση στο ντοκυμαντέρ. 

Ο ιδιοκτήτης της παμπ εξέφρασε τις απόψεις του με την ολοκαίνουργια μπύρα που ονομάζεται "Harry's Bitter" (Η Πικρή του Χάρι), με 3,9% αλκοόλ και σαν λογότυπο το πρόσωπο του πρίγκιπα Χάρι σε κόκκινο, λευκό και μπλε χρωματικό συνδυασμό.

Το «Harry & Meghan» έχει λάβει ανάμεικτες κριτικές από τους θεατές, με κάποιους να το αποκαλούν «απίστευτο», άλλους να υποστηρίζουν ότι «δεν τους αρέσει καθόλου», ενώ άλλοι το έχουν χαρακτηρίσει «υποκριτικό».«Δίκαιο ή όχι, αυτό είναι αστείο» έγραψε χρήστης στο Twitter.

«Ο Γουίλ και η Κέιτ πρέπει να πάνε εκεί για ένα ποτό» σχολίασε άλλος χρήστης.

«Συγχαρητήρια στην παμπ στο Τσίσγουικ για αυτήν την όμορφη βρετανική απάντηση στο σόου αυτολύπησης του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο στο Twitter.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ έχουν δεχθεί επικρίσεις μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, το οποίο διερευνά την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βρετανική βασιλική οικογένεια και τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Στο τρέιλερ των τελευταίων επεισοδίων του ντοκιμαντέρ, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν κατηγορούν τη βασιλική οικογένεια ότι «είπε ψέματα για να προστατεύσει» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον διάδοχο του θρόνου. 

Πηγή: skai.gr