«Δεν είναι εύκολο, έτσι είναι η ζωή»: O Χένρι Κάβιλ ανακοίνωσε ότι τον έδιωξαν από Superman

Tέλος εποχής. Ο Χένρι Κάβιλ ανακοίνωσε την απόλυσή του από τους νέους επικεφαλής του στούντιο της DC στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Tέλος εποχής για τον Σούπερμαν, όπως τουλάχιστον τον παρουσίασε ο Βρετανός ηθοποιός Χένρι Κάβιλ. Ο Κάβιλ ανακοίνωσε την απόλυσή του από τους νέους επικεφαλής του στούντιο της DC στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Κάβιλ συναντήθηκε με τον νέο επικεφαλής των DC Studios Τζέιμς Γκαν, o οποίος ανακοίνωσε στο Twitter άλλη ταινία με τον Σούπερμαν σε νεότερη ηλικία, καθώς και με τον πρόεδρο Πίτερ Σαφράν, οι οποίοι του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα.

«Είναι θλιβερά νέα για όλους. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman» ανακοίνωσε ο Κάβιλ στην ανάρτησή του στο Instagram. «Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο – λίγο πριν την πρόσληψη τους - αυτή η είδηση δεν είναι και η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσοι εμπλέκονται την καλύτερη τύχη».

«Η σειρά μου να φορέσω την κάπα πέρασε, αλλά αυτό που πρεσβεύει ο Σούπερμαν δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Ήταν μια διασκεδαστική βόλτα με όλους σας».

Σημειώνεται ότι οι οπαδοί του Σούπερμαν ήθελαν την επιστροφή του Κάβιλ στον ομώνυμο ρόλο, και η εμφάνισή του στην ταινία Black Adam του Ντουέιν Τζόνσον είχε προκαλέσει ενθουσιασμό. Για πολλούς, θεωρείται ως ο καλύτερος Σούπερμαν μετά τον εμβληματικό Κρίστοφερ Ριβ. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: ταινία