Βρισηίδα- Survivor: Είμαι πολύ καλύτερη αλλά η Ασημίνα είναι το βουνό

«Τον τελευταίο καιρό έχω φέρει πάρα πολλούς πόντους και αυτό δεν τους νοιάζει. Είμαι πολύ καλύτερη από την Ασημίνα στους αγώνες, έφερα δηλαδή περισσότερους πόντους από την Ασημίνα, παρόλα αυτά η Ασημίνα είναι το βουνό εδώ μέσα»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου με αφορμή την υποψιφιότητά της, απασφάλισε κατά πάντων και πρωτίστως κατά της Ασημίνας,  επίσης, η Βρισηίδα Ανδριώτου στο αποψινό επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΙ.

«Μετά από πολύ καιρό ξαναψηφίστηκα και το περίμενα αυτό. Κι αυτό συμβαίνει γιατί είμαι η εύκολη λύση. Τόσο καιρό ήμουν μια αδύναμη παίκτρια θεωρώ γιατί έπαιζα μόνο με πολύ δυνατούς αντιπάλους και αυτό τους έχει μείνει στο μυαλό. Ότι δηλαδή είμαι αδύναμη. Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό έχω φέρει πάρα πολλούς πόντους και αυτό δεν τους νοιάζει. Είμαι πολύ καλύτερη από την Ασημίνα στους αγώνες, έφερα δηλαδή περισσότερους πόντους από την Ασημίνα, παρόλα αυτά η Ασημίνα είναι το βουνό εδώ μέσα» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor.

«Ψηφίστηκα γιατί γκρινιάζω στον πάγκο! Παρόλα αυτά, όμως, δεν σκέφτηκαν γιατί γκρινιάζω στον πάγκο! Μήπως κάνετε και εσείς κάτι που δεν θέλει η Βρισηίδα στον πάγκο; Όχι! Η Βρισηίδα φταίει για όλα πάντα εδώ και μήνες. Το πρώην ζεύγος του Survivor είναι μαζί στον τάκο και εκεί είναι η ειρωνεία. Δεν είμαστε μαζί στο Survivor πια αλλά είμαστε μαζί στον τάκο. Δεν φοβάμαι τον Σπύρο αν και όλοι τον φοβούνται εδώ μέσα, όλοι άσχετα που δεν το παραδέχονται και δεν το βγάζουν από το στοματάκι τους. Φοβούνται να έρθουν αντιμέτωποι με τον Σπύρο στον τάκο, αλλά εγώ δεν τον φοβάμαι. Είμαι πολύ εντάξει με αυτό και εκεί είναι η τραγική ειρωνεία» συμπλήρωσε.

Πηγή: skai.gr