Τζούλια Γκάρνερ όπως... Μadonna: Η πρωταγωνίστρια του «Οzark» θα υποδυθεί την βασίλισσα της Pop

Η ταινία λέγεται ότι θα αφορά τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ιέρειας της pop, με τη Μαντόνα να δηλώνει ότι θα επικεντρωθεί στη μουσική της και σε όσα την ενέπνευσαν κατά την καλλιτεχνική της πορεία.

Η γνωστή ηθοποιός Τζούλια Γκάρνερ θα υποδυθεί τη Μαντόνα, στην επερχόμενη κινηματογραφική βιογραφία της που θα σκηνοθετήσει η ίδια η «βασίλισσα της ποπ».

Σύμφωνα με το Variety, τον ρόλο της ποπ σταρ θα αναλάβει η Τζούλια Γκάρνερ, γνωστή από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, «Οzark» και «Inventing Anna».

Η 28χρονη, Τζούλια Γκάρνερ συγκέντρωνε από την αρχή τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει το ρόλο εξαιτίας και της φυσικής ομοιότητας με τη Μαντόνα.

Tην σκηνοθεσία της ταινίας αναμένεται να κάνει η ίδια η Μαντόνα, η οποία όπως δηλώνει θέλει να μεταφέρει «το απίστευτο ταξίδι στο οποίο με οδήγησε η ζωή ως καλλιτέχνης, μουσικός, χορευτής - ένας άνθρωπος, που προσπαθεί να ανοίξει το δρόμο του σε αυτόν τον κόσμο. Το επίκεντρο αυτής της ταινίας θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική με έκανε να συνεχίζω και η τέχνη με κράτησε ζωντανή. Υπάρχουν τόσες πολλές ανείπωτες και εμπνευσμένες ιστορίες και ποιος μπορεί να τις πει καλύτερα από εμένα. Είναι απαραίτητο να μοιραστώ τη βόλτα με το τρενάκι της ζωής μου με τη φωνή και το όραμά μου».

Η Γκάρνερ φέρεται να επικράτησε απέναντι σε υποψήφιες όπως η Φλόρενς Πιου, η Αλέξα Ντέμι του Euphoria και η τραγουδίστρια Sky Ferreira. 

Η ταινία λέγεται ότι θα αφορά τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ιέρειας της ποπ, με τη Μαντόνα να δηλώνει ότι θα επικεντρωθεί στη μουσική της και σε όσα την ενέπνευσαν κατά την καλλιτεχνική της πορεία.

Η ημερομηνία που η ταινία θα κάνει πρεμιέρα ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. 

Πηγή: Variety