Sharon Stone: Οι θαυμαστές της σκαρφάλωναν πάνω στο αυτοκίνητό της μετά το «Βασικό Ένστικτο»

Η Στόουν ισχυρίστηκε στα απομνημονεύματά της, «The Beauty of Living Twice», ότι την ξεγέλασαν με τη «σκηνή της ανάκρισης»... 

Η Σάρον Στόουν θυμήθηκε πώς άλλαξε η ζωή της μέσα σε μια στιγμή μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Βασικό Ένστικτο», το οποίο την έκανε σύμβολο του σεξ μέσα σε μια νύχτα.

Μετά την κυκλοφορία της ταινίας το 1992, η 65χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι θαυμαστές έφτασαν σε σημείο να πέφτουν πάνω στο αυτοκίνητό της, όταν σταματούσε σε κάποιο φανάρι. «Θυμάμαι ότι το φανάρι άναβε πράσινο και πάνω στο αυτοκίνητό μου υπήρχαν άνθρωποι», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο CNN. 

Η μητέρα τριών παιδιών προχώρησε σε λεπτομέρειες σχετικά με την οδήγηση στη Sunset Boulevard και το γεγονός ότι οι άνθρωποι ήταν «παντού στο καπό και στο παρμπρίζ!», όπως είπε.  

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός είπε ότι οι θαυμαστές γίνονταν πιο επιθετικοί και εκείνη τους παρακαλούσε να μην «τραβήξουν τους προφυλακτήρες ή τα πίσω παράθυρα από το αυτοκίνητό της». Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε ότι έφτασε στο σημείο να τους ικετεύει να σταματήσουν να σκίζουν τα ρούχα από το σώμα της και να τραβούν τα μαλλιά της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Η τελευταία της συνέντευξη έρχεται δύο χρόνια αφότου η Στόουν ισχυρίστηκε στα απομνημονεύματά της, «The Beauty of Living Twice», ότι την ξεγέλασαν με τη «σκηνή της ανάκρισης» στην ταινία «Βασικό Ένστικτο», εκεί που «σταυρώνει» τα πόδια της…  Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο σκηνοθέτης Paul Verhoven της είπε να βγάλει τα εσώρουχά της επειδή αντανακλούσαν το φως. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Πηγή: skai.gr