Οι Coldplay ανυπομονούν να έρθουν στην Ελλάδα- Η ανάρτησή τους στο TikTok για τις συναυλίες στη χώρα μας

Οι Coldplay ανακοίνωσαν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο

Oι Coldplay, ανυπομονούν να έρθουν στην Ελλάδα.

@coldplay #Coldplay #ColdplayBangkok #HymnForTheWeekend #MusicOfTheSpheresWorldTour ♬ original sound - coldplay

Το δημοφιλές συγκρότημα δημοσίευσε στο TikTok, ένα βίντεο, στο οποίο τονίζει πόσο ανυπομονεί για τις δύο συναυλίες τους στην Αθήνα.

«Ό,τι ονειρευόμαστε... Δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να έρθουμε στην Αθήνα, στις 8 Ιουνίου», έγραψαν στην ανάρτησή της η οποία παρουσιάζει πλάνα από συναυλίες τους ανά τον κόσμο.

Οι Coldplay θα δώσουν δύο συναυλίες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 8 και 9 Ιουνίου.

H ευρωπαϊκή καλοκαιρινή περιοδεία της μπάντας ξεκινά από την χώρα μας, ενώ και τα δύο live στην Αθήνα είναι sold out.

Είναι η πρώτη φορά που θα μας επισκεφθούν, με την συναυλία που μεγάλη μερίδα του μουσικόφιλου κοινού, περίμενε για χρόνια, να έχει μετατραπεί σε θρίλερ όταν και ανεστάλη το Φθνόπωρο η λειτουργία του ΟΑΚΑ, εξαιτίας στατικής ανεπάρκειας στα στέγαστρα Καλατράβα.

Αρχές του προηγούμενου μήνα, ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας τον καθιερωμένο κυριακάτικο απολογισμό του κυβερνητικού έργου, υπογράμμισε πως οι συναυλίες των Coldplay, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Μάλιστα την ανακοίνωση του συνόδεψε με στίχους από τραγούδι «Everything's Not Lost» του αγαπημένου συγκροτήματος καθώς δεν έκρυψε πως είναι και ο ίδιος φαν τους.

Οι Coldplay ανακοίνωσαν την επίσκεψή τους στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο, όταν στο live τους στο Άμστερνταμ έδειξαν ένα βίντεο για τη συνέχιση της περιοδείας τους «Music of the Spheres World Tour». Στο βίντεο, παρουσιάστηκαν μια σειρά από σημαίες, μεταξύ των οποίων και η ελληνική.

Πηγή: skai.gr